Akadaşlarıma trol için ses değiştirme uygulaması yükledim. Laptopumun mikrofonu çalışmıyor.
Ses kaydedicisinden ses kaydı almaya çalıştım "mikrofonunuz çalışmıyor." diyor.
Discord gibi uygulamalardada sesimi algılamıyor.
+Ve bakıyorum Discord'da mikrofon bölümünde önceden olmayan bir mikrofon çıkıyor bastım değişik bir ses çıktı, kendi mikrofonuma bastığımda ise sesimi algılamıyor.
+"Sterio karışımı relastik audo" yazan yeni gelen bilmediğim mikrofon, hiçbir işe yaramıyor.
++++++++++++Ve yüklediğim ses değiştirme uygulaması herkes tarafından bilinen uygulamalar Voicemod, clowfish falan.
*İşletim sistemim: Windows 10.
Arkadaşlar ben anlayamadım ses değiştirme uygulaması yüklemeye çalıştığımda hep böyle değişik sorunlar oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bir de ileride pahalı bir bilgisayar alacağım bu sorun o bilgisayardada mı olacak?
Yani ses değiştirme uygulaması yüklememeli miyim?
Aynı sorun kulaklık mikrofonu, masaüstü PC mikrofonlarında vb... Olur mu?
Çünkü kulaklığımın mikrofonundada sorunlar var. Ses kesiliyor, bazen gelmiyor.
*Ses değiştirme uygulamalarını denediğimde oldu bunlar.
Ne yapmalıyım reset atsam düzelir mi?
Ses kaydedicisinden ses kaydı almaya çalıştım "mikrofonunuz çalışmıyor." diyor.
Discord gibi uygulamalardada sesimi algılamıyor.
+Ve bakıyorum Discord'da mikrofon bölümünde önceden olmayan bir mikrofon çıkıyor bastım değişik bir ses çıktı, kendi mikrofonuma bastığımda ise sesimi algılamıyor.
+"Sterio karışımı relastik audo" yazan yeni gelen bilmediğim mikrofon, hiçbir işe yaramıyor.
++++++++++++Ve yüklediğim ses değiştirme uygulaması herkes tarafından bilinen uygulamalar Voicemod, clowfish falan.
*İşletim sistemim: Windows 10.
Arkadaşlar ben anlayamadım ses değiştirme uygulaması yüklemeye çalıştığımda hep böyle değişik sorunlar oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bir de ileride pahalı bir bilgisayar alacağım bu sorun o bilgisayardada mı olacak?
Yani ses değiştirme uygulaması yüklememeli miyim?
Aynı sorun kulaklık mikrofonu, masaüstü PC mikrofonlarında vb... Olur mu?
Çünkü kulaklığımın mikrofonundada sorunlar var. Ses kesiliyor, bazen gelmiyor.
*Ses değiştirme uygulamalarını denediğimde oldu bunlar.
Ne yapmalıyım reset atsam düzelir mi?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: