G Griffinn Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 121 6 Aralık 2021 #1 2 jak girişli laptopum var. Bugün mikrofon aldım ama laptop mikrofonu görmüyor. Ne yapabilirim?
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 6 Aralık 2021 #2 Aygıt yöneticisinden kontrollerini sağlayınız. Artı 0 Eksi
KS KS G Griffinn Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 121 6 Aralık 2021 #3 OnlyNess dedi: Aygıt yöneticisinden kontrollerini sağlayınız. Genişletmek için tıkla... Hangi kontrollleri ? bu işlerden pek anlamıyorum kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
OnlyNess dedi: Aygıt yöneticisinden kontrollerini sağlayınız. Genişletmek için tıkla... Hangi kontrollleri ? bu işlerden pek anlamıyorum kusura bakmayın.
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 6 Aralık 2021 #4 Griffinn dedi: Hangi kontrollleri? Bu işlerden pek anlamıyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > donanım ve ses > ses > kayıt. Buradan sonra mikrofonu seçip etkinleştir deyiniz. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-12-06 184831.png 22 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
Griffinn dedi: Hangi kontrollleri? Bu işlerden pek anlamıyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > donanım ve ses > ses > kayıt. Buradan sonra mikrofonu seçip etkinleştir deyiniz.
KS KS G Griffinn Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 121 6 Aralık 2021 #5 OnlyNess dedi: Denetim Masası > donanım ve ses > ses > kayıt. Buradan sonra mikrofonu seçip etkinleştir deyiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunum bu işte mikrofonu görmediği için orada mikrofon çıkmıyor.Defalarca çıkarıp taktım ama olmadı Griffinn dedi: Sorunum bu işte mikrofonu görmediği için orada mikrofon çıkmıyor.Defalarca çıkarıp taktım ama olmadı Genişletmek için tıkla... Windows 8 kullanıyorum bu arada Artı 0 Eksi
OnlyNess dedi: Denetim Masası > donanım ve ses > ses > kayıt. Buradan sonra mikrofonu seçip etkinleştir deyiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunum bu işte mikrofonu görmediği için orada mikrofon çıkmıyor.Defalarca çıkarıp taktım ama olmadı Griffinn dedi: Sorunum bu işte mikrofonu görmediği için orada mikrofon çıkmıyor.Defalarca çıkarıp taktım ama olmadı Genişletmek için tıkla... Windows 8 kullanıyorum bu arada
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 6 Aralık 2021 #6 Griffinn dedi: Sorunum bu işte mikrofonu görmediği için orada mikrofon çıkmıyor. Defalarca çıkarıp taktım ama olmadı Windows 8 kullanıyorum bu arada Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor. Artı 0 Eksi
Griffinn dedi: Sorunum bu işte mikrofonu görmediği için orada mikrofon çıkmıyor. Defalarca çıkarıp taktım ama olmadı Windows 8 kullanıyorum bu arada Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor.