Laptop modelleriniz nedir?

ASUS X555uq.
NVIDIA 940MX (kanser)
i5 - 6200u (bu üsttekinden daha kanser)
12 cigolayt DDR3 RAM.
940MX kanser bir kart değil eğer fazla oyun oynamıyorsanız. Bende de 940MX var çünkü.
Bu arada bu Samsung neden laptop pazarından çekildi anlamıyorum. On numara laptopları vardı. ASUS, HP, Acer gibi bilumum firmaya göre çok daha ucuza onlardan çok daha kaliteli ve güçlü cihazlar çıkartıyordu. Çoğu ürettikleri eski laptop hala taş gibi çalışıyor. Samsung SSD pazarına ağırlık vereyim derken laptop işini saldı herhalde. :)
Muhtemelen öyle oldu.

Acer Nitro 5 AN515-44
kendilerinde ryzen 7 4800 h ve 1650 ti vardır. Serviste ama şu an ram ve hdd taktırıyorum. 4-5 gün oldu ilk çoçuğumu çok özledim.

Maalesef Acer Aspire 5742G modeli Zula da bile 20 FPS veriyor

işlemci : i3 320m
Ram : 3gb ram var
ekran kartı gt 520m bide intel var onun modelini bilmiyorum

Hocam sizi burada görmek güzel, öncelikle onu söyleyeyim. O işlemci mükemmel bir işlemci. Emekli edeceğim diyorsanız edin.
Öncelikle teşekkürler hocam. :D İşlemci mükemmel ama 45W TDP ile tam voltaj çalışınca zor soğuyor kendisi. Mecbur hep performansını kısıp kullanıyorum. Haliyle SSD'nin Random okuma değerleri de düşüyor. Yine de hızlı.

Şu ana kadar kendisinin zorlayabileceğim tüm sınırlarını zorladım. Yüksek sıcaklıklarda saatlerce çalıştığı bile oldu kapanmadan. Biraz yıprandığını düşündüğüm için emekli edesim var. Ya aileden birine veririm ihtiyacı olan, ya da satarım. :) Ya da ikisini de yapmam durur bir köşede öyle. :D Ama gerçekten kendisine verdiğim 2000 TL paraya değer bir cihaz. Parasının hakkını sonuna kadar verdi. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı