U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #1 Casper laptop, bütün modemleri görüyor benimkini görmüyor.
Çözüm e.n.e.s 22 Aralık 2021 ugurmert dedi: Modemde hem 5 GHz var hem normal. Genişletmek için tıkla... Modemi resetleyin. 2.4 GHz modu açma kapama ayarı gibi bir ayar varsa onu açın.
ugurmert dedi: Modemde hem 5 GHz var hem normal. Genişletmek için tıkla... Modemi resetleyin. 2.4 GHz modu açma kapama ayarı gibi bir ayar varsa onu açın.
KS KS U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #11 e.n.e.s dedi: Realtek RTL8723BE olana sağ tıklayıp devre dışı bırakın sonra yeniden aktifleştirin. Yine gözükmezse o zaman sürücü yükleriz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım, sürücü güncelleme kısmında ise güncelleme görünmüyor. Artı -1 Eksi
e.n.e.s dedi: Realtek RTL8723BE olana sağ tıklayıp devre dışı bırakın sonra yeniden aktifleştirin. Yine gözükmezse o zaman sürücü yükleriz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım, sürücü güncelleme kısmında ise güncelleme görünmüyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 22 Aralık 2021 #12 ugurmert dedi: Dediğinizi yaptım, sürücü güncelleme kısmında ise güncelleme görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Buradan alttaki olanı indirip sürücüyü kurup bilgisayarı yeniden başlatın. RTL8723BE Software - REALTEK www.realtek.com Artı 0 Eksi
ugurmert dedi: Dediğinizi yaptım, sürücü güncelleme kısmında ise güncelleme görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Buradan alttaki olanı indirip sürücüyü kurup bilgisayarı yeniden başlatın. RTL8723BE Software - REALTEK www.realtek.com
KS KS U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #13 e.n.e.s dedi: Buradan alttaki olanı indirip sürücüyü kurup bilgisayarı yeniden başlatın. RTL8723BE Software - REALTEK www.realtek.com Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü, 2.4 GHz olan ağ göründü modemi resetlemem yetti. Teşekkürler Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Buradan alttaki olanı indirip sürücüyü kurup bilgisayarı yeniden başlatın. RTL8723BE Software - REALTEK www.realtek.com Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü, 2.4 GHz olan ağ göründü modemi resetlemem yetti. Teşekkürler
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 22 Aralık 2021 #14 ugurmert dedi: Sorun çözüldü, 2.4 GHz olan ağ göründü modemi resetlemem yetti. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... 3. mesajımda yazmıştım hocam yaptığınızı farz ederek bunları söylemiştim. Rica ederim . Artı 0 Eksi
ugurmert dedi: Sorun çözüldü, 2.4 GHz olan ağ göründü modemi resetlemem yetti. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... 3. mesajımda yazmıştım hocam yaptığınızı farz ederek bunları söylemiştim. Rica ederim .