Laptop monitör olarak kullanılır mı?

İlla yeni nesil TV olmak zorunlumu hocam yoksa eski model bir tüplü televizyon a da görüntü gelir mi çünkü yeni nesil TV yani büyük olanlar yüksek bir konumda ve elimdeki kabloda kısa yani tüplü televizyona bağlarsamda çalışır mı?
Girişi uyarsa açılır sıkıntı çıkarmaz büyük ihtimalle. İlla yeni nesil android tv falan olmasına gerek yok 720p kaç yıllık toshiba televizyona bile rahat bağlarsın.

Televizyona bağladıktan sonra kumandasından girişler gibi bi bölüm olcak hdmi 1 gibi bir seçenek olacak oraya tıkla ordan ekrana girer.
İstersen laptobun ekranından oluyor mu diye test edebilirsiniz

Hatta film dizi vb. İzlerken de bilgisayarı televizyona bağlayarak sinema keyfi de yapabilirsiniz ben kullanıyorum gayet güzel oluyor.

Televizyona bağladıktan sonra kumandasından girişler gibi bir bölüm olacak HDMI 1 gibi bir seçenek olacak oraya tıkla oradan ekrana girer.
İstersen laptopun ekranından oluyor mu diye test edebilirsiniz

Hatta film dizi vb. İzlerken de bilgisayarı televizyona bağlayarak sinema keyfi de yapabilirsiniz ben kullanıyorum gayet güzel oluyor.

Evet televizyona bağlamak aklıma gelmiştide HDMI kablosu yok nerede bulabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı