Laptop monitöre nasıl bağlanır?

Afobe

Hectopat
Daha fazla  
Casper Excalibur 23.8" 200Hz 1ms (MPRT) Curved G-Sync / FreeSync oyuncu monitörü bu monitörun yanında laptopa bağlama için kablo çıkıyor mu? Ayrıca nasıl yapacağım adımları anlatabilirseniz sevinirim. Laptopumda bu.
ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN205 i5-12500H 8 GB RAM 512 GB SSD 4 GB RTX 3050 15.6 inç FHD 144Hz.
Bir de bu laptop markasıyla monitor markası farklı sıkıntı olur mu? Olmayacağını ddusunuyorumda pek bilgim olmadığı içinde size sormak istedim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle içinden dp kablosu çıkar eğer laptopta dp girişi varsa bağlarsın kullanmaya ki zaten yeni bir laptop dp girişi de vardır diye düşünüyorum

Laptopta genellikle mini dp girişi olur. Monitörden Dp kablosu çıkıyor. Dp to mini dp dönüştürücü alarak laptopa bağlayabilirsin

Casper Excalibur 23.8" 200Hz 1ms (MPRT) Curved G-Sync / FreeSync oyuncu monitörü bu monitörun yanında laptopa bağlama için kablo çıkıyor mu? Ayrıca nasıl yapacağım adımları anlatabilirseniz sevinirim. Laptopumda bu.
ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN205 i5-12500H 8 GB RAM 512 GB SSD 4 GB RTX 3050 15.6 inç FHD 144Hz.
Bir de bu laptop markasıyla monitor markası farklı sıkıntı olur mu? Olmayacağını ddusunuyorumda pek bilgim olmadığı içinde size sormak istedim. Teşekkürler.

Monitörün içinde HDMI kablosu çıkıyor bu kablo görüntü aktaran kablo bu kablonun bir ucunu monitörün arka kısmınaki HDMI girişine diğer ucunu ise laptopun sol tarafındaki HDMI çıkışına sokarsan o iş olur görüntüyü alırsınız hocam.

Markaların farklı olması hiçbir sorunu tetiklemez güvenle kullanabilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkürlerde biriniz DP kablosu biriniz HDMI kablosu çıkıyor diyor monitörü almış birisi yazarsa sevinirim bir de monitor sizce oyunda iyi performans verir mi?

Yorumlarınız için teşekkürlerde biriniz DP kablosu biriniz HDMI kablosu çıkıyor diyor monitörü almış birisi yazarsa sevinirim bir de monitor sizce oyunda iyi performans verir mi?

DP daha iyi performans verir HDMI'a göre eğer yanında DP kablosu gelmiyorsa çok da ucuza kaçmadan bir tane satın al öyle takıp kullanırsın tabii monitör ve laptopının DP versiyonuna dikkat ederek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı