Laptop Monitörüne Overclock Yapma

forta86

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, ben laptopumun 60Hz monitörünü 144Hz veya 100Hz arası bir şeye overclock etmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla bu mümkün. Ama şöyle bir şey var monitörlerin bir Hz sınırı gibi bir şey varmış daha fazla göstermiyormuş veya desteklemiyormuş. Eğer benimki 100Hz destekliyorsa ve ben ayarı 144Hz'e getirirsem monitöre nasıl bir zarar gelir veya ben fazla ne kadar desteklediğini nasıl öğrenebilirim ?

O laptopa overclok yapılmaz. 75Hz olsa bile denenmesi sakıncalı sonuçta aşırtma yaptığında ek ısı biniyor. Daracık alanda başka şeylere zarar verebilir. Hiç overclok gibi şeylere kalkışmayın.

O laptopa overclok yapılmaz. 75Hz olsa bile denenmesi sakıncalı sonuçta aşırtma yaptığında ek ısı biniyor. Daracık alanda başka şeylere zarar verebilir. Hiç overclok gibi şeylere kalkışmayın.

Peki 1080p 100Hz lik LCD tv yi overclock etmeye kalsam nasıl olur ? HDMI ile laptopuma bağlayarak

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı