Laptop mu masaüstü mü almalıyım?

• Konuyu başlatan dafry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.373
Makaleler
3
Merhaba. Ben Valorant oynuyorum ve iyi oynadığımı düşünüyorum. 60Hz 90-110 FPS ile şu an rankım Immortal 3 ve gerçekten iyi oynadığımı düşünüyorum ki oyunuma gelen insanlarda böyle düşünüyor fakat ben oyunu oynarken hiç zevk almıyorum fakat oynuyorum çünkü bir şeyler başarmak istiyorum. Sürekli vuramadığım zaman bir sinir strese giriyorum. Yok işte monitörüm, düzgün PC'm olsa şöyle vururum şöyle yaparım gibisinden. Kendimi yiyorum bitiriyorum böyle. Sürekli Valorant maçları yayınları falan izliyorum. Artık bunlardan sıkılmış gibi hissetmeye başladım. Şu güne kadar sadece CS:GO oynadım toplamda 3K saatim var yani sadece FPS oynadım. Şu aralar PC alacağım oyuncu Laptop'u alıp chill mi takılmalıyım yoksa PC alıp hardcore oynayıp Valorant'ta başarı elde etmeli miyim? Yayın açıp kendimi göstermek gibi takım bulabilirim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Oyun oynayıp işimi göreyim kafasındaysanız masaüstü daha performanslı olabilir ama eğer üniversite öğrencisi olarak laptopla oradan oraya koşturcaksanız laptop daha iyi seçim olur oyun da oynayabilirsiniz ayrıca.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı