Laptop mu PS5 mi?

Ahmet_3123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba size bir sorum olacaktı. Benim iyi bir masaüstü bilgisayarım var ama ben sürekli yılda en az 3 ayı şehir dışında geçiriyorum. Bu yüzden bir laptop almak istiyorum fakat almayı düşündüğüm laptop bilgisayarımla yaklaşık olarak aynı güçte ve fiyat olarak da PS5 ile çok az fiyat farkı var. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sürekli gezecek iseniz laptopu yanınızda taşıyıp Xbox Game Pass alarak istediğinizi yaparsınız. Böyle bir nedeniniz yoksa PS5 değil Xbox öneririm Game Pass açık ara çok iyi.

Merhaba size bir sorum olacaktı. Benim iyi bir masaüstü bilgisayarım var ama ben sürekli yılda en az 3 ayı şehir dışında geçiriyorum. Bu yüzden bir laptop almak istiyorum fakat almayı düşündüğüm laptop bilgisayarımla yaklaşık olarak aynı güçte ve fiyat olarak da PS5 ile çok az fiyat farkı var. Sizce hangisi?

PS5'in taşınması 1 tık daha zor olur tahminimce, ben olsam laptop alırım.

Bilgisayarım olmadığı için ben laptop tercih ettim. Herhangi bir PC'm olsaydı net PS5 alırdım. PS5'i ithalatçı garantili falan 20 bin TL altına bulmak mümkün.

İthalatçı olunca garanti durumları sıkıntıya giriyor diye biliyorum.
Bilkom garantili alınmalı alınacaksa.

Ps5 taşınması zor değil ona uygun çanta ve aparatları mevcut ps5 için yanınızda tv ya da monitör bulunması gerekli? nasıl yapacaksınız konaklamalarınızın hepsi otelde oluyorsa problem yok ancak otelde olmadığı dönemler günü birlik vs de oluyordur? leptop daha iyi bir seçenek gibi ps5 ev cihazı daha çok şahsi kanaatim*

PS5 oyunlarını laptopta oynayabilirsin laptop alıp yanına bir DualSense alırsın PS5 gibi olur ekstra sadece PC'de olan oyunları da oynarsın laptop çok daha avantajlı.

PS5 oyunlarını laptopta oynayabilirsin laptop alıp yanına bir DualSense alırsın PS5 gibi olur ekstra sadece PC'de olan oyunları da oynarsın laptop çok daha avantajlı.

Tek korkum laptoğun gücünün bilgisayara yakın olmasından kaynaklı eğer ki laptopu alırsam bilgisayarımın boşa çıkması bilgisayarım 4 yıllık olduğu ve garantisi bitmesiyle çok para etmeyecektir tek aklımı karıştıran o sadece şu an.

Özellikleri neydi masaüstünün ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı