Benim laptopum bozuldu yeni bilgisayar alicaz. Hiç masaüstü bilgisayar kullanmadım ama kullanmak istiyorum. Tabii laptop ta konforlu. Çok seyahat etmiyorum. Bazen Kuzenimin yanına gidiyorum (Farklı şehirlerde yaşıyoruz. ) Oraya götürüyorum. Bazen bilgisyarı televizyona bağlayıp film falan izliyorum tivibumuz var ama orada olmayan filmleri izliyorum. Neyse sizce laptop mu Toplama Bilgisayar mı almalıyım?
4500 liraya alacağın kasa+monitörün verdiği performansı laptopta almak için en az 7000 liralık bir laptop almalısın. Ancak taşıma kolaylığı buradaki önemli etken. Her hafta geziyorsan, ne bileyim bu hafta anneannemde kalayım diğer hafta babannemde öteki hafta teyzemde kalayım gibi bi olayın varsa laptop alman daha iyi olur ancak yılda 1-2 kere kuzenine gidiyorsun diye de laptop alınmaz.
4500 liraya alacağın kasa+monitörün verdiği performansı laptopta almak için en az 7000 liralık bir laptop almalısın. Ancak taşıma kolaylığı buradaki önemli etken. Her hafta geziyorsan, ne bileyim bu hafta anneannemde kalayım diğer hafta babannemde öteki hafta teyzemde kalayım gibi bi olayın varsa laptop alman daha iyi olur ancak yılda 1-2 kere kuzenine gidiyorsun diye de laptop alınmaz.
Tamam anladık kanka eğer taşımayı problem etmiyorsan ve verdiğin paranın karşılığını oyunlarda görmek istiyorsan toplama öneririm. Artıları çok fazla en az bir 21 inch ekranın olur. Laptopta alabileceğin maksimum 17 inch. Masaüstü çok daha uzun ömürlü ve performanslı oluyor. Yani masaüstü öneririm.