Laptop mu toplama PC mi?

Hangisini tercih etmeliyim

• Laptop

Oy: 4 16,7%
  • Pc topla

Oy: 20 83,3%
  • Yada telefon falan al

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Kusura bakmayin da, butceyi gormuyorsunuz sanirsam. Dikkatsizliginize veriyorum. MHz tabi ki onemli, butceyi gormeden yorum yapmayin.

40TL'yi onun hesabina yatir, 10 15 FPS fazla alsin.

İslemci: A10-7700K
Anakart: ASUS A88XM-A
RAM: GSKILL RipjawsX 8GB (2x4GB) 1600MHz
HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200Rpm
Kasa: Cooler Master CMP-350 350W
Monitor: AOC 21.5" E2270Swn

Toplam Fiyat: 1314TL

Benim 400 GB'lik HDD var onu kullansam SSD alsam yada Apu İşlemciye para yatırsam olurmu.

Oğulcan Reis'in sistem iyi al rahat et. APU'lar ileriye dönük bir tercih hem eklemeler yaparsın ileride oh miss. APU'ların işlemci gücü de iyi. Sadece RAM bellekleri bulabilirsen biraz daha hızlı al güncel oyunları mediumda rahat oynarsın inşallah sıkıntı çıkmaz.

4 GB RAM az değil mi? GTA 5 Watch Dogs BF4 Battlefield hardline Batman Arkham Knight CoD Ghosts gibi güncel oyunları oynata bilir mi ?
Gta 5 i bilemem daha çıkmadı Watch Dogs da işlemcin ve ekran kartın karşılar ise 4gb ramde oynanıyor diye biliyorum Bf4 de oynatır galiba. Batmanı bilmiyorum. Cod Ghost için ram fix var 4gb ramda oynatıyor bizzat kullandım.

4 GB RAM az değil mi? GTA 5 Watch Dogs BF4 Battlefield hardline Batman Arkham Knight CoD Ghosts gibi güncel oyunları oynata bilir mi ?
Gta 5 i bilemem daha çıkmadı Watch Dogs da işlemcin ve ekran kartın karşılar ise 4gb ramde oynanıyor diye biliyorum Bf4 de oynatır galiba. Batmanı bilmiyorum. Cod Ghost için ram fix var 4gb ramda oynatıyor bizzat kullandım.

Arkadaşlar Bende Bilgisayar Toplamak İstiyorum Bütce 3000 TL. Yani gta 5'i battlefield 4'Ü high ayarda açan bir pc söylermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…