2600 TL'ye Laptop mu Toplama PC mi?

Macellan

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2015
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 2600-2700 gibi bir bütçem var. Amacım sadece oyun oynamaktır.Laptop benim için daha iyi olacak, fakat arasındaki performans farkı çok fazla mıdır?
 
Kardeşim Kesinlikle Toplama Bilgisayar Senin İçin İyi Olacaktır. Sebebi ise Hem Doların Bu Kadar Yükselmesi Hem de İyi Oyun Laptopları en düşük 3500 TL'den Başlıyor.
 
Bende Casper i5 Laptop kullanıcısıyım şu an. Bundan bi önceki bilgisayarım masaüstü idi. Bu laptop ilk çıktığı zamanlarda almıştım, yaklaşık 2000 tl civarındaydı. Şu an pişmanım neden tekrardan masaüstü almadım diye. Oyuna girip 1 saat oynadıktan sonra bilgisayar kapanacak derecede ısınıyo, bu nedenle fps düşüşleri yaşıyorum. Laptop masaüstülerine göre daha narin oluyor, ama masaüstü bilgisayarlar daha gaddar oyun konusunda. Eğer oyun ağırlıklı bir bilgisayar istiyorsanız benim kendi düşüncem masaüstü bilgisayar almanız yada toplamanız.
 
Eğer üniversite veya başka bir şey için kullanmayacaksan bilgisayarı sadece oyun oynamak için kullanacaksan kesinlikle masaüstü topla. Çok çok rahat edersin. Arkadaşların da dediği performans laptopları abez fiyatlarda senin toplayacağın bir i5 sistem seni çok rahat idare eder.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı