Laptop mühendislik için çok gerekli mi?

NsG10

Hectopat
Katılım
25 Mart 2017
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Makine mühendisliğine başlıyacağım. Şehir dışında okuyacağım. Bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama laptop çok gerekli olur mu okurken diye düşünüyorum. Birini tercih etmeliyim. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop alırsan daha avantajlı olur. Hem memleketine döndüğün zaman rahatça yanında götürebilirsin hem de bilgisayarını ders sunumları için, proje için, okulda vakit geçirmek için, ders için okula götürmen gerektiğinde götürebilirsin.
 
Eve çıkmayı düşünüyorsan masaüstü düşünülebilir. Yurtta kalırsan masaüstü kurmak her yurtta kolay olmuyor. Yurtta kalırım diyorsan laptop evde kalırım diyorsan masaüstü.
 
Makine mühendisliği okuyan biri olarak yorum yapıyorum. Ailemin yanında kalıyorum ve okul bilgisayar laboratuvarı konusunda da yeterli, buna rağmen okulda bilgisayarıma ihtiyacım oluyor. Sırf bu yüzden oyuncu bilgisayarımı satıp dizüstü bilgisayara geçiş yaptım. Tavsiyem bütçeniz uygunsa kendi evinizde masaüstü, şehir dışına okula gittiğinizde dizüstü kullanmanız. Yani ikisini birden kullanabilirsiniz.
 
Arkadaşlarınla toplanıp ortak bir ödev veya proje yapacağın zaman, veya mezun olmaya yakın staj zamanlarında lazım oluyor, masaüstü bilgisayarlar mühendislik için büyük engel.
 
Yurtta kalıcam. Bir yandan oyun için de düşünüyorum. Oyun için laptoplara baktığın zaman o fiyatlara daha iyi masaüstü toplanabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı