Hocam merak ettim de özel degilse neden her ay veya çok sık aralıklarla atiyorsunuz?
Bir ara bilgisayarım için en iyi işletim sistemini arıyordum, şu an bilgisayarı 2 3 haftada bir açıyorum. Pek bir sebebi yok yaani.
Hocam merak ettim de özel degilse neden her ay veya çok sık aralıklarla atiyorsunuz?
Benden bahsediliyor anlaşılan.
Hocam normal bir kullanıcı 1.5 yılda bir formatlaması sağlıklı olur.
Malwarebytes engellemiş sondakini anlamadım ama bence çok da gerek yok isterseniz formatlayabilrisiniz. Bu arada onu yapmak yerine etiketleseniz iyi olur.Arkadaşlar yasak yedim 1 saat şimdi yazabiliyorum. Tarattım dediğiniz gibi potansiyelli mi öyle bir şey olan 3 tane çıktı karantinaya aldım onları da. Ben şeyden dolayı şüphelendim Minecraft için server açtım sonrasında PC kapatırken başka bir kullanıcı bağlı falan dedi. Ondan dolayı şüphelendim virüs mü var diye ama tarattım çıkmadı. Sizce şu başka kullanıcı uyarısı serverdan mıdır yoksa formatlayayım mı?
Bilmiyorum kusura bakmayın.Sondakini anlatayım.Minecraft için aternostan server açtım.Server vs açınca paylaşım gibi bir şeyler oluyor ondandır diye düşündüm.Bilgisayarı kapata basınca başka bir kullanıcı bağlı gibi bir uyarı almıştım.Kullanıcılara bakınca userxxxx sonunda sayılı isimli kullanıcı var oturumu kapat dedim gitti.Bu kadar olduMalwarebytes engellemiş sondakini anlamadım ama bence çok da gerek yok isterseniz formatlayabilrisiniz. Bu arada onu yapmak yerine etiketleseniz iyi olur.
Yani o uyarıyi bilmiyorum anlamında dedim de bende "anlamamışım" diye demişim ama yanlış yazmışım kusura bakmayın.Bilmiyorum kusura bakmayın.Sondakini anlatayım.Minecraft için aternostan server açtım.Server vs açınca paylaşım gibi bir şeyler oluyor ondandır diye düşündüm.Bilgisayarı kapata basınca başka bir kullanıcı bağlı gibi bir uyarı almıştım.Kullanıcılara bakınca userxxxx sonunda sayılı isimli kullanıcı var oturumu kapat dedim gitti.Bu kadar oldu
anladım pekiYani o uyarıyi bilmiyorum anlamında dedim de bende "anlamamışım" diye demişim ama yanlış yazmışım kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.