Laptop nasıl hızlı bir şekilde satılır?

GetsoTv

Hectopat
Daha fazla  
Şu an elimde ASUS TUF 17 adlı bilgisayar var fakat bu bilgeseyarı 19 bine aldım ama 1 aydan az bir sürede laptoun değeri 17 bin oldu. benim de laptopu hızlı bir şekilde satmam gerek fakat Letgo'ya yüklesem bile herkesin bakmasına rağmen geçiyorlar. Fiyat konusunda yanlış yaptığımı düşünmüyorum. 17 bine koydum zaten laptopun kendi fiyatı bu kadar.

Laptopum bu: https://www.letgo.com/tr-tr/i/asus-...maya-bak_4cedf678-a140-4785-8b42-da2383f94a65

Sıfır fakat bir önemi yok gibi 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an elimde ASUS TUF 17 adlı bilgisayar var fakat bu bilgeseyarı 19 bine aldım ama 1 aydan az bir sürede laptoun değeri 17 bin oldu. Benim de laptopu hızlı bir şekilde satmam gerek fakat Letgo'ya yüklesem bile herkesin bakmasına rağmen geçiyorlar. Fiyat konusunda yanlış yaptığımı düşünmüyorum. 17 bine koydum zaten laptopun kendi fiyatı bu kadar.

Laptopum bu: https://www.letgo.com/tr-tr/i/asus-...maya-bak_4cedf678-a140-4785-8b42-da2383f94a65

Gerekli açıklamayı yapmışsın ama sıfır değil onu silmeni öneririm sen nasıl sıfır bir araba aldığında gaza bastıgında 2. el oluyorsa bu da aynı hesap.

(Satmak artık nasip işi )

Şu an elimde ASUS TUF 17 adlı bilgisayar var fakat bu bilgeseyarı 19 bine aldım ama 1 aydan az bir sürede laptoun değeri 17 bin oldu. benim de laptopu hızlı bir şekilde satmam gerek fakat Letgo'ya yüklesem bile herkesin bakmasına rağmen geçiyorlar. Fiyat konusunda yanlış yaptığımı düşünmüyorum. 17 bine koydum zaten laptopun kendi fiyatı bu kadar.

Şöyle düşün sen olsan gidip kendi adına faturalı 0 ürün mü alırdın yoksa 2. el yada 0 fark etmez sahibindende satış yapan birinden mi? Fiyat ne kadar az olursa satılma hızı katsayısı o kadar artar.

Elindeki cihaz 0 degil bu yüzden 0 fiyatı isteyemezsin. Aynı fiyata kendi adına faturalı, kutusu jelatinli üzerinde ürün varken kimse paketini senin açtığın faturası senin adına olan ürüne o fiyatı vermez. Cazip bir fiyat olmadığı sürece satamazsın.

Elindeki cihaz 0 degil bu yüzden 0 fiyatı isteyemezsin. Aynı fiyata kendi adına faturalı, kutusu jelatinli üzerinde ürün varken kimse paketini senin açtığın faturası senin adına olan ürüne o fiyatı vermez. Cazip bir fiyat olmadığı sürece satamazsın.
Anladım teşekkürler

Herkes bana söylemiş sıfır değil diye haklısınız fakat hiç kullanmadım bu sıfıra girmez mi?

Herkes bana söylemiş sıfır değil diye haklısınız fakat hiç kullanmadım bu sıfıra girmez mi?

laptopun kendi fiyatı bu kadar.
Sen olsan sıfırıyla aynı fiyata olan bir ürünü bir başkasından mı alırsın, yoksa aynı fiyata gidip direk satıcı firmadan mı? Bu ürünü isterse 1 günlük olsun fiyatı düşürmediğin sürece satamazsın. Bir 15 altına çekmen lazım fiyatı ki alacak insanlar değerlendirsin. Çünkü 15 Bin TL bile olsa 15'i veren adam 2'yi de verir gider direk sıfırını alır, riske girmez. Gerçekten satmayı istiyorsan 13-14'lere inmem lazım. Buda seni aşırı zarara uğratır. Bu yüzden iyi düşün karar ver boş yere uğraşma. Bende 2. el alım satım yapıyorum arada, biraz anlıyorum yani. Ama en az zararla sıfırına yakın bir fiyata ancak bir yakınına satarsın. Oda seni tanıyıp güvendiği için alır başka türlüsü zor.

Şöyle düşün sen olsan gidip kendi adına faturalı 0 ürün mü alırdın yoksa 2. el ya da 0 fark etmez sahibindende satış yapan birinden mi? Fiyat ne kadar az olursa satılma hızı katsayısı o kadar artar.

Evet ama bu laptop baktığım yerlerden kaldılırmış yani ben bulamadım tabii ki illa bir yerde vardır ama.

Anladım teşekkürler

Hayır girmez 0 olması icin kutusunun hic açılmamış olması lazım fakat sen firma olmadığın icin alıcıya adına fatura veremeyeceğin icin bile yine sıfıra girmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı