Laptop nasıl hızlı bir şekilde satılır?

Sen olsan sıfırıyla aynı fiyata olan bir ürünü bir başkasından mı alırsın, yoksa aynı fiyata gidip direk satıcı firmadan mı? Bu ürünü isterse 1 günlük olsun fiyatı düşürmediğin sürece satamazsın. Bir 15 altına çekmen lazım fiyatı ki alacak insanlar değerlendirsin. Çünkü 15 Bin TL bile olsa 15'i veren adam 2'yi de verir gider direk sıfırını alır, riske girmez. Gerçekten satmayı istiyorsan 13-14'lere inmem lazım. Buda seni aşırı zarara uğratır. Bu yüzden iyi düşün karar ver boş yere uğraşma. Bende 2. el alım satım yapıyorum arada, biraz anlıyorum yani. Ama en az zararla sıfırına yakın bir fiyata ancak bir yakınına satarsın. Oda seni tanıyıp güvendiği için alır başka türlüsü zor.
Dediğin doğru ama benim 13 14 gibi bir fiyata satma imkanım yok minimum 17ye satmam gerek

Hayır girmez 0 olması icin kutusunun hic açılmamış olması lazım fakat sen firma olmadığın icin alıcıya adına fatura veremeyeceğin icin bile yine sıfıra girmez.
Anladım

Sen olsan sıfırıyla aynı fiyata olan bir ürünü bir başkasından mı alırsın, yoksa aynı fiyata gidip direk satıcı firmadan mı? Bu ürünü isterse 1 günlük olsun fiyatı düşürmediğin sürece satamazsın. Bir 15 altına çekmen lazım fiyatı ki alacak insanlar değerlendirsin. Çünkü 15 bin TL bile olsa 15'i veren adam 2'yi de verir gider direk sıfırını alır, riske girmez. Gerçekten satmayı istiyorsan 13-14'lere inmem lazım. Bu da seni aşırı zarara uğratır. Bu yüzden iyi düşün karar ver boş yere uğraşma. Bende 2. el alım satım yapıyorum arada, biraz anlıyorum yani. Ama en az zararla sıfırına yakın bir fiyata ancak bir yakınına satarsın. Oda seni tanıyıp güvendiği için alır başka türlüsü zor.

13-14 mü? Bedavaya versin hocam. Ürün sanırım bu 1 hafta içinde alınmış dolayisiyla açıklamaya eklenerek 16 bandında satılabileceğini düşünüyorum.

13-14 mü? Bedavaya versin hocam. Ürün sanırım bu 1 hafta içinde alınmış dolayisiyla açıklamaya eklenerek 16 bandında satılabileceğini düşünüyorum.

Yani ben bunu zorlayıp 16'ya mı satayım sence? Çünkü bu konuda bilgisizim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde demek istediğim bu zaten. 16 Bin TL'yi veren adam niye açılmış bir ürün alsın. İsterse 1 haftalık değil 1 saatlik olsun. Gidip Bin TL daha verir kapalı kutu alır. Stokta yok ise de 16 Bin TL değerinde alternatif ürünlere bakar. Bin TL için neden riske atsın kendini. Ha riske atsın derken arkadaşın ürününe veya kendisine lafım yok. Ama sonuçta 2.el yani kimse kolay kolay güvenip kendini riske atmaz. Hele hele şu dönemlerde.
Herkes bana söylemiş sıfır değil diye haklısınız fakat hiç kullanmadım bu sıfıra girmez mi?
Aslında kelime anlamı bakımından haklısın. Hiç kullanılmamış bir ürün sıfırdır. Fakat alışverişte "sıfır" tabiri ürünün faturası kesilmemiş, garanti süreci başlamamış ve ürün çeşit ve durumuna göre kutusunun açılmadığı durumlarda sıfır sayılıyor. Senin bu ürünü sıfır şeklinde satabilmen için alıcıya yeni bir fatura kesmen gerek ve satıldığı andan itibaren iade süreci ve garanti sürecini başlatman gerek. Bunları yapamadığın için ürün 1 saat önce bile alınmış olsa 2. el durumuna düşer.

Dediğin doğru ama benim 13 14 gibi bir fiyata satma imkanım yok minimum 17ye satmam gerek
Zor ama sen yine de şansını dene. Belki birisi şansına almak ister.

Sanki biraz ürünü burada alıcı çıkar mı acaba diye düşünerek konu açtığınızı düşünüyorum. Bilgisayar özellikleri kısmında ilanınız var, ilanınızda ise kutusundan çıkarılmış, 0 ürün olma ihtimalinin %0 olduğu ürün mevcut.

İyi sosyaller!

Benim de demek istediğim bu zaten. 16 bin TL'yi veren adam niye açılmış bir ürün alsın. İsterse 1 haftalık değil 1 saatlik olsun. Gidip bin TL daha verir kapalı kutu alır. Stokta yok ise de 16 bin TL değerinde alternatif ürünlere bakar. Bin TL için neden riske atsın kendini. Ha riske atsın derken arkadaşın ürününe veya kendisine lafım yok. Ama sonuçta 2.el yani kimse kolay kolay güvenip kendini riske atmaz. Hele hele şu dönemlerde.

Bütçe meselesi emin ol. Türkiye'de milyonlarca insan yaşıyor sen ben bir ürüne bakarken bile aynı anda belki de bizimle birlikte 5000 kişi daha bakıyor. 17500'e parası yetmeyen adam oluyor az kullanılmış temiz bakayım diyor 1 hafta önce alınmış aynı PC'yi buluyor 1000-1500 TL aşağısına alıyor hemen. Ona bakılırsa IPhone'ların 0 lariyla 2. elleri arasında pek fark yok ama çatir çatır satılıyor. Emin ol herkes 1000 daha vereyim 0 alayım demiyor, herkesin düşünce yapısı farklı ama şahsen bende 1000 verip 0 alayım tarafındayım fakat ürün 1 haftalıksa işler değişir tabii. Ürünün kusurlu olma ihtimalinde var tabii bu da bir risk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00