Eskişehir'den Muğla'ya tatile gidiyorum ve HP envy X360 cihazımı nasıl taşıyacağımı merak ediyorum.
Bir sırt çantasına koyabilirsiniz. Eğer çok güvenli olmasını istiyorsanız çantanın içinde birkaç tişört ile bilgisayarı daha korunaklı hale getirebilirsiniz. Ama yine de çantayı kucağınızda, ayak altınızda falan bulundurun.Eskişehir'den Muğla'ya tatile gidiyorum ve HP envy X360 cihazımı nasıl taşıyacağımı merak ediyorum.
Her yerinde güvenli olur hocam trafik kazası yapmadıkça. Bomba değil bu abartılacak bir şeyi yok alt tarafı laptop.Hayır, demek istediğim şey aracın neresinde güvende olur?
Yanlışıkla bile olsa çantanın üzerine başka bir şey koyarlarsa sıkınt, ekranı ve menteşeleri çok zorlar, yanından ayırmaması daha iyi.Nasıl taşınmaz.
Eki Görüntüle 1910428
Her yerinde güvenli olur hocam trafik kazası yapmadıkça. Bomba değil bu abartılacak bir şeyi yok alt tarafı laptop.
Yanlışlıkla bile olsa çantanın üzerine başka bir şey koyarlarsa sıkınt, ekranı ve menteşeleri çok zorlar, yanından ayırmaması daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.