Laptop ne için kullanılmalı?

LoxChatterb0x

Hectopat
Yer
İstanbul / Üsküdar
Daha fazla  
Laptopu oyun için almıştım fakat artık oyun çok nadir oynuyorum. Dışarıda geçiyor vaktim çoğunlukla. Sizce ne yapmalıyım laptop elimde kalsın mı? Satıp parasını mı tutayım, nasıl değerlendireyim fikirlerinizi bekliyorum. Yorumlarda tartışalım.

İçindeki bileşenler eskiyor. Bence elinizde tutmayın. Satıp gelen parayla altın vs yatırımı yapıp paranızın değerini koruyun derim. Ya da bir kursa falan gidip kendinize de yatırım yapabilirsiniz.

İçindeki bileşenler eskiyor. Bence elinizde tutmayın. Satıp gelen parayla altın vs yatırımı yapıp paranızın değerini koruyun derim. Ya da bir kursa falan gidip kendinize de yatırım yapabilirsiniz.
Daha yeni aldım açıkçası 8. Ayına girdi girecek cihaz. 3060 Lı bir laptop.
Satıp Macbook alabilirsiniz; zamanla değerleri, diğerlerine oranla daha az düşüyor.
MacBook konusuna gelirsek, içindeki bileşenlerin o fiyata değdiğini düşünmüyorum. Akıcı falan fakat o fiyatlara göre sırf marka diye içeriği daha güçsüz olan bir parçaya o kadar para veremem. Belki yenileri güçlüdür bayadır Apple ürünlerini takip etmiyorum ama.
Çok dışarıda geziyorsanız satıp telefon alabilirsiniz. Ama ne yapacağınız size bağlı.
Telefon bayadır aklımda. Kullandığım telefondan memnunum fakat kamera açısından ne kadar kaliteli olsa da sosyal medya uygulamalarında kamerası düzgün çalışmamakta. Laptopu kaça satabilirim hangi telefonu alabilirim bilmiyorum ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı