Laptop ne zaman alınmalı?

Selam. 2 haftadır laptop bakıyorum. İndirimleri kaçırdım. Elimde 16.000 TL var. Elim bir türlü gitmiyor indirimsiz fiyattan almaya. Ne yapmalıyım? Ekim ayını bekleyeyim mi belki indirim olur diye?
Bende beklemenizi tavsiye ederim fakat aciliyetiniz varsa şu bilgisayarı önerebilirim:

Aciliyetin yoksa hergün indirim var mı yok mu takip et sabrın kalmazsa da al gitsin istediğin cihazı, 15 bin TL ve üstü zaten uçuk rakamlar bir dizüstü için kaldı ki çok da satılmıyordur o fiyattan dizüstüler, satılmayınca da tıpış tıpış düşürecek kazıkçılar merak etme. Ülkeye 15 binlik RTX 3060 cihazı 20 bine getiren sonra da indirimle 16 binden satan mark- kazıkçıları da gördü bu gözler sen dert etme. O parayla hayal kırıklığına uğraman mümkün değil zaten.

Tahmin etmiştim ama birkaç aya/haftaya 300-500 TL iner.

Umarım.
16 bin liranın hepsini laptopa harcamazsınız herhalde. 9-13 bin arası bir fiyata mediamark'ta sağlam laptoplar bulunuyor.

12-13 bin civarına kaliteli RTX 3060’lı bir laptop bulursam alacağım. 16 bin RTX 3070’li bir laptopa veririm ancak.

Bu ülkede indirim beklenmez dövizin nereye gideceği belli değil, mesele ihtiyacınızın olup olmadığı. 13 yıldır aynı dizüstünü kullanıyorum halen her türlü ihtiyacıma cevap veriyor.

Pandemi öncesi dışarıda kullanmak için bir Ultrabook aldım ikinci el 2 bin TL'ye iyi ki almışım fiyatı 3500 TL civarında şu an.

Pardon da 13 yıldır aynı dizüstü nasıl her türlü ihtiyacına cevap verebiliyor?
İhtiyaçlarınız sadece internet de takılmak sanırım ona karşılık verebilirde sadece :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı