Laptop nerede satılır?

RX 560 Tİ

Kilopat
Arkadaşlar Excalibur G850 model bir laptop sahibiyim. Daha alalı 1 yıl ya oldu ya olmadı. 42.000 TL'ye satın almıştım okul için. Okulu bıraktığım için pek bir işim kalmadı satıp PlayStation 5 veya Xbox almak istiyorum. Ama sahibinden ve Letgo gibi yerlerde satılacağını düşünmüyorum. Sizin bildiğiniz kolaylıkla ve fiyat öldürmeden değerinde satabileceğim herhangi bir yer var mı?

i5 12450H.
16 GB RAM.
RTX 4060 8 GB.
1 TB M.2 SSD.

Arkadaşlar Excalibur G850 model bir laptop sahibiyim. Daha alalı 1 yıl ya oldu ya olmadı. 42.000 TL'ye satın almıştım okul için. Okulu bıraktığım için pek bir işim kalmadı satıp PlayStation 5 veya Xbox almak istiyorum. Ama sahibinden ve Letgo gibi yerlerde satılacağını düşünmüyorum. Sizin bildiğiniz kolaylıkla ve fiyat öldürmeden değerinde satabileceğim herhangi bir yer var mı?

i5 12450H.
16 GB RAM.
RTX 4060 8 GB.
1 TB M.2 SSD.

Değerinde satman şu an çok zor gibi ama yakınların vasıtasıyla da satabilirsin. Sarı sitelere bakacaksan biraz uğraşman gerekebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

i5 12450H.
16 GB RAM.
RTX 4060 8 GB.
1 TB M.2 SSD.

Facebook, Instagram laptop satış yerleri, PTT.

Son düzenleyen: Moderatör:

i5 12450H.
16 GB RAM.
RTX 4060 8 GB.
1 TB M.2 SSD.

Bahsettiğiniz sitelere de koyun bir zararı olmaz. Ama nerede satarsanız satın değer kaybedecek. İkinci el sonuçta artık. Ancak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi laptop ihtiyacı olan bir tanıdığa daha iyi bir fiyattan satma şansınız olabilir.

Değerinde satman şu an çok zor gibi ama yakınların vasıtasıyla da satabilirsin. Sarı sitelere bakacaksan biraz uğraşman gerekebilir.
Hocam yakınlarımda bulabilecegimi pek sanmıyorum. Diğer uygulamalarda satışa koysam bile insanlar maddi durumları gereği 2.el laptopa bu kadar ödeme yapacağını sanmıyorum. Bu yüzden herhangi alıcı bir bilişim kuruluşu şu an için daha mantıklı geliyor.

Hocam yakınlarımda bulabilecegimi pek sanmıyorum. Diğer uygulamalarda satışa koysam bile insanlar maddi durumları gereği 2.el laptopa bu kadar ödeme yapacağını sanmıyorum. Bu yüzden herhangi alıcı bir bilişim kuruluşu şu an için daha mantıklı geliyor.
Kuruluş, bilgisayarcı, esnaf öldü fiyatına alır haberin olsun kardeşim.

Geçen yılki fiyat ortalamasını bilmiyorum ama şu anki 4060'lı laptoplara göre çok pahalıya satın almışsın. En fazla PS5 + birkaç oyun parasına satarsın gibi duruyor.2. el alan esnaf daha da düşüğe alır en mantıklısı 2.el e-ticaret siteleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı