Emrepolat2778
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba arkadaşlar yukardada belirttiğim gibi Nvidia GeForce 720M ekran kartına sahibim. Aldığımdan beri hiç ekran kartı sürücülerimi güncellememiştim. Güncellemek için en yeni sürümü indirdim ve güncelledim ancak PES oynarken ekranın gidip geldiğini fark ettim ve araştırma sonucunda driverını yakın zamanda güncellediysem bir önceki driver sürümünü indirmem gerektiğini bu tür hatalar olabildiğini buldum. Ve eski sürümü yüklemek için program kaldır bölümünden nvidia ile ilgili şeyleri kaldırdım.
Ancak bu olaydan sonra yeni driver yükleyemez oldum ekran kartımı görmüyordu bilgisayarım. Uygulama yöneticisinden bakınca da gözükmüyordu ancak sağ click gizli aygıtları gösteri seçince gözüküyordu ancak kod 45 hatası alıyordum ve yeniden bağlamam gerektiği yazıyordu araştırdım ama bişey bulamadım oradan da aygıtı kaldırdım belki geri yükler diye ama nafile şimdi ne yapmam gerekiyor ekran kartını söküp takmam mı gerekiyor? Bilgisayar bilgilerim : Asus X550LC 4 GB RAM 2 GB ekran kartı Intel Core i5-4200 CPU@1.60 GHz(4CPUs)-2.3 GHz DirectX 12
Ancak bu olaydan sonra yeni driver yükleyemez oldum ekran kartımı görmüyordu bilgisayarım. Uygulama yöneticisinden bakınca da gözükmüyordu ancak sağ click gizli aygıtları gösteri seçince gözüküyordu ancak kod 45 hatası alıyordum ve yeniden bağlamam gerektiği yazıyordu araştırdım ama bişey bulamadım oradan da aygıtı kaldırdım belki geri yükler diye ama nafile şimdi ne yapmam gerekiyor ekran kartını söküp takmam mı gerekiyor? Bilgisayar bilgilerim : Asus X550LC 4 GB RAM 2 GB ekran kartı Intel Core i5-4200 CPU@1.60 GHz(4CPUs)-2.3 GHz DirectX 12
Son düzenleyen: Moderatör: