Aldım bunu kargoda eve gelmesini bekliyorum. Bana içeriğine yüklemem gereken ekstra uygulamalar (performansı görebileceğim, performans arttıran vs) varsa isimlerini iletir misin?Hocam hiçbiri bu paralara değmez.
Üstüne biraz daha koyup ASUS ROG STRIX alın.
Asus Rog Strix G15 G513RM-HF266 R7-6800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 300Hz 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus Rog Strix G15 G513RM-HF266 R7-6800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 300Hz 15.6www.n11.com
Üstte attığım RAM’e istinaden mi paylaştın bunu? Yoksa Asus rog strix için mi?Crucial 16 GB 4800 MHz DDR5 CL40 SODIMM CT16G48C40S5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial 16 GB 4800 MHz DDR5 CL40 SODIMM CT16G48C40S5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial 16 GB 4800 MHz DDR5 CL40 SODIMM CT16G48C40S5 Ram özelliklerini incele, 1.729,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim Rog strixe taktigim ikinci ram bu.Aldım bunu kargoda eve gelmesini bekliyorum. Bana içeriğine yüklemem gereken ekstra uygulamalar (performansı görebileceğim, performans arttıran vs) varsa isimlerini iletir misin?
Üstte attığım RAM’e istinaden mi paylaştın bunu? Yoksa Asus rog strix için mi?
Hocam biraz daha ucuzunu alın isterseniz.Aldım bunu kargoda eve gelmesini bekliyorum. Bana içeriğine yüklemem gereken ekstra uygulamalar (performansı görebileceğim, performans arttıran vs) varsa isimlerini iletir misin?
Üstte attığım RAM’e istinaden mi paylaştın bunu? Yoksa Asus rog strix için mi?
Ürün eve ulaştı bileHocam biraz daha ucuzunu alın isterseniz.
Driverları güncellersiniz bundan sonra nvidia programlarını falan kurarsınız.
Ama ilk işiniz ölü piksel falan var mı bunları kontrol edin, hoporlör testi falan, oyun indirip fanları kontrol edin.
ASUS Rog Strix G15 G513rm-hf265 Ryzen 7 6800h 16gb Ddr5 Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6" Fhd 300hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Rog Strix G15 G513rm-hf265 Ryzen 7 6800h 16gb Ddr5 Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6" Fhd 300hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Marka falan farklı olduğunda sorun olmuyor değil mi?Benim Rog strixe taktigim ikinci ram bu.
Ürün eve ulaştı bile
Bir saat sonra falan kontrollere başlarım.
Rahatsız olmazsanız buradan paylaşırım genel durumu vs.
Çok yardımcı oldunuz, herkese teşekkürler
Marka falan farklı olduğunda sorun olmuyor değil mi?
Hayırlı olsun hocam, umarım pişman etmez.Ürün eve ulaştı bile
Bir saat sonra falan kontrollere başlarım.
Rahatsız olmazsanız buradan paylaşırım genel durumu vs.
Çok yardımcı oldunuz, herkese teşekkürler
Marka falan farklı olduğunda sorun olmuyor değil mi?
Cihaz çok temiz ve güzel, tek sorun garanti tarihi sistemde farklı görünüyor. Bir de bilgisayara BIOS ayarı yaptıktan sonra açılma ekranı geldiğinde ( şifre giriş ekranı öncesi olan) ekrana Default diye sembol ve yazı geliyor bir sorun oluşturur mu? Bunu nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba.
Uzun bir aradan sonra cihazın iyi ve kötü yönlerinden bahsetmeye geldim.
Öncelikle bilgisayar performans olarak mükemmele yakın. Isınma vb. sorunu yok. İstediğim her oyunu açıp oynayabiliyorum. Her işlemi kaldırıyor. Ekranı oldukça parlak. Havalandırma çıkışları güzel ama güç girişi biraz daha güzel yapılabilirmiş. Bunların yanı sıra bilgisayarda bazı birkaç problem tespit ettim veya benim cihazımla veya kullanımımla alakalı olsa gerek, emin değilim. Bu sorunlara gelecek olursan bilgisayarda bazen (oyun oynarken veya film vs izlerken) bilgisayara anlam veremediğim bir şey oluyor. Sanki 0.25 hızında video izliyormuşum gibi ses ve görüntüde anlık (0.5-1 saniye arasında) donma ve donmaya bağlı olarak o esnada çalan müzik veya oyun sesinde takılmaya bağlı olarak ses boğuklaşıyor. Nedenini henüz çözebilmiş değilim. Bu duruma ek olarak bazen bilgisayarın klavyesi kendi kendine kilitleniyor ve tepki vermiyor. Birkaç tuşa bastıktan sonra tekrar eski haline dönüyor. Ancak bir süre tuşlara basmadığımda tekrar aynı şey oluyor. (PC'ye restart atana kadar düzelmiyor). Bu sorunu biraz araştırdım sorunun Windows 11 ile ilgili olduğunu falan okudum ama emin değilim.
Ek olarak daha önce bilgisayara RAM alacağımı söylemiştim. Acaba bu belirttiğim sorunlar bilgisayarda çift kanal olması ve bu kanalların sadece birinde RAM olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Konu hakkında tecrübesi olan veya sebebini bilen birileri varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Birkaç gün içinde RAM (16 GB) ve SSD (2TB) alacağım.
Önereceğiniz marka ve modellere açığım, boş yere kazıklanmayayım
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi akşamlar.
Arkadaşlar yardımlara açığım