Laptop önerisi

Monster özellikle Abra serisinde çok dandik tavsiye etmem. Bu arada tam olarak bütçenizi söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabilirim.

Monster özellikle Abra serisinde çok dandik tavsiye etmem. Bu arada tam olarak bütçenizi söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabilirim.

Dandik deyip geçenleri anlamıyorum...
Açıkla bize fikrini.

Monster gayet iyi performans veriyor.

Ayrıca servisi desteği vs. gayet kolay ve uygun ben Monster öneririm.

Dandik deyip geçenleri anlamıyorum...
Açıkla bize fikrini.

Monster gayet iyi performans veriyor.

Ayrıca servisi desteği vs. gayet kolay ve uygun ben Monster öneririm.

11. nesil Intel işlemci çok eskidi şu an 12. nesilden sonra çok değişti 12 aşağısı alınmamalı.

11. nesil Intel işlemci çok eskidi şu an 12. nesilden sonra çok değişti 12 aşağısı alınmamalı.

Tamam da bunun Monster almayın demenle ne alakası var?

12'den yukarı nesil al diyosun evet bende katılıyorum. Monster da sanki 12'den üstü yokmuş gibi :)

12'den yukarı nesil al diyosun evet bende katılıyorum. Monster da sanki 12'den üstü yokmuş gibi :)

Kronik anakart arızaları ve özellikle Abra serisinde yüksek sıcaklık sorunu mevcut. Garanti ile ilgili internetteki şikayetleri okuyabilirsiniz.

Monster Abra serisinde fan ayarlama, ses yapma, ısınma gibi tonla sorun varken hala ne var ki yahu tarzı sorular soranları aklım almıyor. Okuduğum bölümde Monster kullanıp daha aldığı 2. aydan pişman olan tonla adam var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı