Laptop önerisi

Grove Aka Batın

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bu sene 11. sınıfa geçiyorum. Malum artık ders çalışmak için bilgisayar gerek, şu anda paramı biriktiriyorum, bütçem 30-35 bin tl.
Ama daha düşük fiyatlı tavsiyelere de hayır demem :D. Her neyse kısacası, Hem ders çalışacağım, Hem rahat rahat oyun oynatabilecek oyun laptopu önerileriniz var mı?

Not: HP Victus düşünüyorum, onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus gayet guzel laptop YouTube'da cihaz TV'nin bütçeye göre laptop onerilerini izleyebilirsin.

Hocam şu anda da HP kullanıyorum, internet falan çok arıza çıkarıyor. Bunlardan korkuyorum açıkçası.

Modele ve bütçeye göre değişir. Muhtemelen alınmaz dediğim Victus 16'nın o zaman kendi bütçesinde daha iyi alternatifi vardır.

Anladım hocam, şu anda ne alınabilir HP Victus olarak 16 GB RAM, i5 12. nesil RTX 3050 olanını düşünüyorum. Ortalama fiyatı 30k sanırım malum benim topladığım para ufak bir kısmı oluyor :D.
Peder beyi de çok zorlamak istemiyorum ama alacaksam şöyle bir 7 8 sene kullanmayı düşünüyorum öyle yeni oyunlar ilgimi çekmiyor ben daha çok birkaç oyun oynayacağım GTA 5 olsun Bannerlord olsun RDR2 olsun gibi yani şu anda çıkan oyunları oynayacağım bu sistem 5 yıl için yeter diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
@Grove Aka Batın 30K'ya 3050 Victus alınmaz.

Daha düşük isterseniz 35K'dan 28K'ya 4060 LOQ fırsatını kaçırmayın.
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Lenovo LOQ 15IRH8 Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı, 15.6" FHD IPS 350nits 45% NTSC 144Hz G-SYNC, Intel Core i5-12450H, 8 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB, FreeDOS, 82XV00NJTX Amazon.com.tr

Modele ve bütçeye göre değişir. Muhtemelen alınmaz dediğim Victus 16'nın o zaman kendi bütçesinde daha iyi alternatifi vardır.

Şimdi baktım, istediğim model de Victus 16'mış

@Grove Aka Batın 30K'ya 3050 Victus alınmaz.

Daha düşük isterseniz 35K'den 28K'ya 4060 LOQ fırsatını kaçırmayın.
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Lenovo LOQ 15IRH8 Dizüstü Oyuncu bilgisayarı, 15.6" FHD IPS 350nits 45% NTSC 144Hz G-Sync, Intel Core i5-12450H, 8 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB, FreeDOS, 82XV00NJTX Amazon.com.tr

Neden hocam? Kuzenimin eşinin PC'si öyle ve 30k vermiş.

Şimdi baktım, istediğim model de Victus 16'mış.
Hocam Victus 16'nın farklı donanımlarda cihazları var hepsi iyi değil. Muhtemelen dediğim gibi alınmaz dedi isem altında sebebi vardır.

Şu anda 35K'ya attığım Victus mantıklı.
28K'ya LOQ 4060 ise çok iyi fırsat.

Neden hocam? Kuzenimin eşinin PC'si öyle ve 30k vermiş.
3050 laptop 30K etmez. Sana 28K'ya 4060 cihaz attım.

Hocam Victus 16'nın farklı donanımlarda cihazları var hepsi iyi değil. Muhtemelen dediğim gibi alınmaz dedi isem altında sebebi vardır.

Şu anda 35K'ya attığım Victus mantıklı.
28K'ya LOQ 4060 ise çok iyi fırsat.

3050 laptop 30K etmez. Sana 28K'ya 4060 cihaz attım.

Yani 30k paraya çok daha iyi sistem alınabilir mi? Bu attığınız güzelmiş hocam ama tasarımı çok kötü, başka öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı