Laptop önerisi

Yani 30k paraya çok daha iyi sistem alınabilir mi? Bu attığınız güzelmiş hocam ama tasarımı çok kötü, başka öneriniz var mı?
Alınabilir attım zaten. 3050 cihaza 30K vermek en hafif tabirle satıcının sizi çarpması demek.
Tasarım konusunda bir şey diyemem. Bu bütçede sırf tasarımı daha iyi diye 4050 cihaz önermek istemiyorum. İlla isterseniz bakayım ama sırf klavye renkli olacak diye 4050 almak hiç mantıklı değil.

Alınabilir attım zaten. 3050 cihaza 30K vermek en hafif tabirle satıcının sizi çarpması demek.
Tasarım konusunda bir şey diyemem. Bu bütçede sırf tasarımı daha iyi diye 4050 cihaz önermek istemiyorum. İlla isterseniz bakayım ama sırf klavye renkli olacak diye 4050 almak hiç mantıklı değil.

Hocam yok klavyesi de renkli değil zaten, ama dediğim gibi bunun tasarımı harbi 2000'lerden kalma bir laptop gibi, bana çok fark etmiyor zaten 4060 olması, dediğim gibi çok zorlamayacak oyunlar oynayacağım bakacaksanız, bu oyunları oynatabilecek başka laptoplarda olabilir konuya hakimsiniz neden bahsettiğimi anlamışsınızdır.

@Grove Aka Batın Biraz artarsa buna bakın.

Alınca bu ayarları yapmayı unutmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ooo hocam bu çok iyiymiş ama yaz sonu alacağız biz. İndirimi biter o zamana ama yine de bakacağım, Şimdiden sağ olun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı