Laptop online oyun oynarken ısınıyor

Sigma_Man

Femtopat
Daha fazla  
Laptop'umda Online bir oyunda 15 dakikalık bir maç attığımda maç sonunda klavye tarafı fırın gibi oluyor. Laptopu alalı 1 yıl oluyor. Termal macunu değiştirmeli miyim yoksa sadece fan temizliği yapsam yeterli mi? Ve yaklaşık 1-2 hafta sonra iyisinden bir soğutucu almayı düşünüyorum. Umarım sorun kısa süre içerisinde çözülür.

Laptop'umda Online bir oyunda 15 dakikalık bir maç attığımda maç sonunda klavye tarafı fırın gibi oluyor. Laptopu alalı 1 yıl oluyor. Termal macunu değiştirmeli miyim yoksa sadece fan temizliği yapsam yeterli mi? Ve yaklaşık 1-2 hafta sonra iyisinden bir soğutucu almayı düşünüyorum. Umarım sorun kısa süre içerisinde çözülür.
Hocam ortalama kaç dereceye çıkıyor? Belli bir oranda ısınma zaten olması gereken olur.

1 yılda hiç bakım yapmamanız hata en başında. Ben de bir laptop kullanıcısıyım o yüzden iyi bilirim, 3 ayda bir temizlik yapmak şart. En fazla 6 ay.

Soğutucunun pek bir faydası olmaz. Termal bakımları yapıp cihazın altını hava alacak şekilde açmanız yeterli.

Hocam havalar olmuş 40 derece, bırakın da ısınsın bu cihazlar bu havalarda yük altına girince normal olarak ısınıyor. Anormal derecelere çıkıyorsa bakım yapın.

Fan temizliği iyi olur. Eğer laptop direkt masa üzerindeyse sağ ve sol taraflara yükseltecek bir şeyler koymayı dene yüksekte dursun. 1 yıl için macuna gerek yok ama daha iyi bir macun sürecekseniz olabilir. Havalar çok sıcak bu aralar cihaz illaki ısınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı