Laptop ise normal. Altına Laptop soğutucu alabilirsiniz. Bu Cyberpunk Gta Vice City değil sonuçta.
Intel Turbo Boost'dan mı bahsediyorsunuz acaba? O değilse bahsettiğiniz turbo boost'u nereden kapayabilirim?Ben monster tulpar serisi kullanıyorum bende o dereceleri görmüştüm sonra turbo boost'u kapattım derece bayağı düştü. Turbo boost'u kapatmanı tavsiye ederim. Performans düşerse tekrar açarsın.
Bende tulpar kullanıyorum fakat turbo boost u kapatırsa iyi soğutma olmaz ki ?Ben monster tulpar serisi kullanıyorum bende o dereceleri görmüştüm sonra turbo boost'u kapattım derece bayağı düştü. Turbo boost'u kapatmanı tavsiye ederim. Performans düşerse tekrar açarsın.
Aa sen bizim tartıştığımız adam Monster'da ısınma sorunu yok bütün ailem Monster kullanıyor diyen değil miydin yakalandın @RPM @WoLeRm @Kokona Shiki.
monster turbo boostdan bahsediyor büyük ihtimalIntel Turbo Boost'dan mı bahsediyorsunuz acaba? O değilse bahsettiğiniz turbo boost'u nereden kapayabilirim?
Laptop için gayet normal sıcaklık.O Casper kullanan.
Benim Monster kontrol panelimde öyle bir seçenek yok sanırım. Bu modelde GameCenter 3.0 mevcut sadece Performans,Eğlence,Sessiz,Güç Tasarrufu gibi modları seçebiliyorum.monster turbo boostdan bahsediyor büyük ihtimal
Benim Monster kontrol panelimde öyle bir seçenek yok sanırım. Bu modelde gamecenter 3.0 mevcut sadece performans, eğlence, sessiz, güç tasarrufu gibi modları seçebiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.