PC(HP Victus 16R-0025NT) alalı 1 hafta oldu ve 2 gün önce başladı bu sorun. Önce Forza Horizon 5 oynarken 1-2 defa oyundan attı, yönetici olarak çalıştırınca oyundan atma durumu kesildi yaklaşık 2-3 saat boyunca. Sonra It Takes Two 1 saat boyunca oynadım ve PC aniden kapandı ve yeniden başladı. Dün ise akşam oyun oynarken birden PC mavi ekran yedi. Minidump kaydettim. Garantiye göndermeli miyim?(burn test sonuçlarında üsttekiler gözükmemiş[cpu test-2d graphics-3d graphics-disk])
Ben atayım. Forumdaki en iyi mavi ekrancı ayağınıza geldi
Kaspersky kaldır. Logitech araçlarını sil.
BIOS'a gir ve restore defaults save yap. Intel GPU güncelle. Ağ kartı, Wi-Fi ve ses sürücülerini güncelle. Sorun devam ederse BIOS'a gir ve sanallaştırmayı kapatıp dene.
Bunları yap ve son durumu bildir.
Şu anlık hayır ama CPU gün içinde PC'yi ilk defa açtığımda 70'lerde takılıyor sonra iniyor 48-50 civarına anlamadım. Cihazı neredeyse 1 aydır kullanıyorum ve 4 defa aldım mavi ekran. Garantiye göndermeli miyim?
Şu anlık hayır ama CPU gün içinde PC'yi ilk defa açtığımda 70'lerde takılıyor sonra iniyor 48-50 civarına anlamadım. Cihazı neredeyse 1 aydır kullanıyorum ve 4 defa aldım mavi ekran. Garantiye göndermeli miyim?
İlk açtığında CPU kullanımı yüksek olabilir. Garanilik bir durum yok şimdilik. Mavi ekran sorununu'da çözdük zaten. Tekrar mavi ekran vs.alırsan bildirisin
İlk açtığında CPU kullanımı yüksek olabilir. Garanilik bir durum yok şimdilik. Mavi ekran sorununu'da çözdük zaten. Tekrar mavi ekran vs.alırsan bildirisin