Laptop panel değişimi

yenicherry

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar iyi forumlar,

Elimde bulunan 2015-2016 üretimi olduğunu düşündüğüm bir HP laptop var ve bu laptop'un ekran çözünürlüğü hiç hoşuma gitmiyor. İnternetten araştırdığım üzere 500-600 lira bandında FHD verebilen paneller var fakat aklıma takılan bi durum var. Pin sayıları eşit olsa dahi kasa uyumsuz olabilir mi ? İkisi de 15.6 olacak ve kasanın içine kendim montajını yapacağım. Daha önce deneyimlediğim bir şey değil ama 1366x768 cidden sıkıcı bi çözünürlük ki şuanki koşullarda neredeyse piyasada kalmamış bi çözünürlük. :) Konu hakkında bilgisi olan ya da daha önce deneyimlemiş birileri varsa yardımınızı istiyorum.

Ben bir mahalle bilgisayarcısında 250TL'ye 2yıl önce 1440x900 olan monitörümü 1366x768 olan başka bir monitörle değiştirmiştim.
(Eski monitörde siyah lekeler vardı)

Ben bir mahalle bilgisayarcısında 250TL'ye 2yıl önce 1440x900 olan monitörümü 1366x768 olan başka bir monitörle değiştirmiştim.
(Eski monitörde siyah lekeler vardı)
Senin çözünürlüğünü biraz kısmışlar :) Ben daha da arttırmak istiyorum 1366x768 den 1920x1080 e geçiş için :)

Yaptıysanız eğer paneli sabitlemek için hangi yapıştırıcıyı veya bandı kullandınız. Kendi panelimin arkasından sakız benzeri bir bant çıktı ama ismi nedir bilmediğim için alamıyorum belki ismini biliyorsunuzdur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı