E Eginli1986 Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar bana kimler yardım edebilir? Laptop FPS arttırma ayarları ya da nihai performans diyorlar FPS arttırıyormuş.
Arkadaşlar bana kimler yardım edebilir? Laptop FPS arttırma ayarları ya da nihai performans diyorlar FPS arttırıyormuş.
Art_wrongsiter Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #2 Overclock, Artı -2 Eksi
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #3 Eginli1986 dedi: Arkadaşlar bana kimler yardım edebilir? Laptop FPS arttırma ayarları ya da nihai performans diyorlar FPS arttırıyormuş. Genişletmek için tıkla... FPS değil ama dropları en aza indirecek bir program biliyorum. CPUCore Steam'den bulabilirsiniz. Eski laptopumda kullanıyordum CS:GO gibi oyunlarda çok işe yaramıştı akıcı bir şekilde oynuyordum. Artı 0 Eksi
Eginli1986 dedi: Arkadaşlar bana kimler yardım edebilir? Laptop FPS arttırma ayarları ya da nihai performans diyorlar FPS arttırıyormuş. Genişletmek için tıkla... FPS değil ama dropları en aza indirecek bir program biliyorum. CPUCore Steam'den bulabilirsiniz. Eski laptopumda kullanıyordum CS:GO gibi oyunlarda çok işe yaramıştı akıcı bir şekilde oynuyordum.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 9 Ocak 2021 #4 Unlost'un videosuna bak. Bilgisayar Hızlandırma ve En İyi FPS Ayarları 2020 GÜNCEL - YouTube Artı 0 Eksi
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 9 Ocak 2021 #5 Eginli1986 dedi: Arkadaşlar bana kimler yardım edebilir? Laptop FPS arttırma ayarları ya da nihai performans diyorlar FPS arttırıyormuş. Genişletmek için tıkla... Onlar abartıldığı kadar işe yaramaz ayrıca hangi oyunda fps artırmak istiyorsunuz onu da söyleyin. Artı 0 Eksi
Eginli1986 dedi: Arkadaşlar bana kimler yardım edebilir? Laptop FPS arttırma ayarları ya da nihai performans diyorlar FPS arttırıyormuş. Genişletmek için tıkla... Onlar abartıldığı kadar işe yaramaz ayrıca hangi oyunda fps artırmak istiyorsunuz onu da söyleyin.
KS KS E Eginli1986 Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #6 Art_wrongsiter dedi: Overclock, Genişletmek için tıkla... bana yardım edermisin ? biliyorsan Artı 0 Eksi
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 9 Ocak 2021 #7 Sasukeeee dedi: Onlar abartıldığı kadar işe yaramaz ayrıca hangi oyunda fps artırmak istiyorsunuz onu da söyleyin. Genişletmek için tıkla... Game Booster programı çok işe yarıyordu. Artı 0 Eksi
Sasukeeee dedi: Onlar abartıldığı kadar işe yaramaz ayrıca hangi oyunda fps artırmak istiyorsunuz onu da söyleyin. Genişletmek için tıkla... Game Booster programı çok işe yarıyordu.
L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #8 OC önermem. Laptopların soğutması iyi değildir. Biraz para harcamalısınız 2x8 GB RAM işlemci yükseltmesi SSD termal macun vb. Artı 0 Eksi
OC önermem. Laptopların soğutması iyi değildir. Biraz para harcamalısınız 2x8 GB RAM işlemci yükseltmesi SSD termal macun vb.
KS KS E Eginli1986 Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #9 Sasukeeee dedi: Onlar abartıldığı kadar işe yaramaz ayrıca hangi oyunda fps artırmak istiyorsunuz onu da söyleyin. Genişletmek için tıkla... kardeşim bana ciddi ciddi yardım edermisin nolur 5 10 fps ihtiyacım var Loded dedi: OC önermem. Laptopların soğutması iyi değildir. Biraz para harcamalısınız 2x8 GB RAM işlemci yükseltmesi SSD termal macun vb. Genişletmek için tıkla... 12 gb ram var bnm Artı 0 Eksi
Sasukeeee dedi: Onlar abartıldığı kadar işe yaramaz ayrıca hangi oyunda fps artırmak istiyorsunuz onu da söyleyin. Genişletmek için tıkla... kardeşim bana ciddi ciddi yardım edermisin nolur 5 10 fps ihtiyacım var Loded dedi: OC önermem. Laptopların soğutması iyi değildir. Biraz para harcamalısınız 2x8 GB RAM işlemci yükseltmesi SSD termal macun vb. Genişletmek için tıkla... 12 gb ram var bnm
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 9 Ocak 2021 #10 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Game Booster programı çok işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Ya lütfen saçmalamayın. @Recep Baltaş Eginli1986 dedi: kardeşim bana ciddi ciddi yardım edermisin nolur 5 10 fps ihtiyacım var 12 gb ram var bnm Genişletmek için tıkla... Hangi oyun söyle. Artı 0 Eksi
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Game Booster programı çok işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Ya lütfen saçmalamayın. @Recep Baltaş Eginli1986 dedi: kardeşim bana ciddi ciddi yardım edermisin nolur 5 10 fps ihtiyacım var 12 gb ram var bnm Genişletmek için tıkla... Hangi oyun söyle.