Laptop performansı nasıl arttırılır?

Eginli1986

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana kimler yardım edebilir? Laptop FPS arttırma ayarları ya da nihai performans diyorlar FPS arttırıyormuş.

Öncelikle temiz kurulumla Custom bir ISO kurun. Windows 10 için ReviOS öneririm(yine de kendi terchiniz bazıları güvenlik açığı olabilir diyor ama ben bir sorun yaşamadım ayrıca bilgisayarımda sadece oyun oynarım, webte gezerim diyorsanız bu ISO'yu kurun.)YouTube'dan soprecious kanalı nasıl kurduğuna, sonrasında yaptığı optimizasyonlara bakabilirsiniz(ıso kurmasanız bile kurulum sonrası yaptıklarına bir bakın). Eğer ReviOS kullanmak istemiyorum derseniz bloatware kaldırma, telemetri ve kullanmadığınız hizmetleri kapatma videoları YouTube'da mevcut. Maalesef buraya tek tek yazamayacağım çünkü bir sürü şey var. İyi forumlar.
Edit: Everythingtech ve Adamx de bu konuda yararlı videolar çekiyor.

Öncelikle temiz kurulumla Custom bir ISO kurun. Windows 10 için ReviOS öneririm(yine de kendi terchiniz bazıları güvenlik açığı olabilir diyor ama ben bir sorun yaşamadım ayrıca bilgisayarımda sadece oyun oynarım, webte gezerim diyorsanız bu ISO'yu kurun.)YouTube'dan soprecious kanalı nasıl kurduğuna, sonrasında yaptığı optimizasyonlara bakabilirsiniz(ıso kurmasanız bile kurulum sonrası yaptıklarına bir bakın). Eğer ReviOS kullanmak istemiyorum derseniz bloatware kaldırma, telemetri ve kullanmadığınız hizmetleri kapatma videoları YouTube'da mevcut. Maalesef buraya tek tek yazamayacağım çünkü bir sürü şey var. İyi forumlar.
temiz kurulum yaptım zaten 2 gün evvel
Laptopta çok işe yarıyor Game booster. Pil yerinden Game booster i kurarsanız onun oyun moduna alın.
arkadaki şeyleri kapatıyor o fps arttırıomu ki ??

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı