Arkadaşlar çok pardon. 2018'in Ağustos ayında almıştım. Kafa gidik bu aralar benim finallerden dolayı karıştırmışım. Bence yine de 16 ay için %10'luk düşüş yine de gayet güzel.
Bu kadar düşmesi iyi olmamış. Teknoloji şans işi diye boşuna dememişler.DELL Inpiron 7577. Intel Core i7-7700HQ, 16 GB RAM ve Nvidia GTX 1050Ti'lı kombinasyonundan. Cihazdan son derece memnunum ve olabildiğince adaptör ile kullanıyorum. Zaman zaman doldur boşalt yapıyorum. %100 dolu bırakmıyorum. Demek ki şanslı değilmişiz.
2 yılda %10 düşmesi kafamı kurcalıyordu. Nasıl olabilir diye düşünmeden edemiyor insan.Arkadaşlar çok pardon. 2018'in Ağustos ayında almıştım. Kafa gidik bu aralar benim finallerden dolayı karıştırmışım. Bence yine de 16 ay için %10'luk düşüş yine de gayet güzel.
11 ayda bu kadar düşüş biraz fazla olmuş. Çok mu kullanıyorsunuz bilgisayarınızı ?
Sizin değerleriniz gayet iyi. Neredeyse 2 yıl olmak üzere ve sadece yaklaşık %16.6 kadar düşüş olmuş.Benim laptop değerlerine de bakar mısınız? Şarj takılı değil iken yaptım.
5 Şubat 2018 tarihinde almıştım.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çoğu zaman oyun motoru kullanıyorum belki ondan bu kadar düşmüştür. Ayrıca laptopu sadece film izlerken şarjdan çıkarıyorum, 1.5 saat gitse yetiyorBu kadar düşmesi iyi olmamış. Teknoloji şans işi diye boşuna dememişler.
2 yılda %10 düşmesi kafamı kurcalıyordu. Nasıl olabilir diye düşünmeden edemiyor insan.
11 ayda bu kadar düşüş biraz fazla olmuş. Çok mu kullanıyorsunuz bilgisayarınızı ?
Sizin değerleriniz gayet iyi. Neredeyse 2 yıl olmak üzere ve sadece yaklaşık %16.6 kadar düşüş olmuş.
Mümkün olduğunu biliyorum, fakat kaç para bilmiyorum.Çoğu zaman oyun motoru kullanıyorum belki ondan bu kadar düşmüştür. Ayrıca laptopu sadece film izlerken şarjdan çıkarıyorum, 1.5 saat gitse yetiyorBelki ilerde macun değişimi yaparken batarya değişimi de yaparım eğer mümkünse
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.