Laptop Pil Değerleri Sizce Nasıl ?

DELL Inpiron 7577. Intel Core i7-7700HQ, 16 GB RAM ve Nvidia GTX 1050Ti'lı kombinasyonundan. Cihazdan son derece memnunum ve olabildiğince adaptör ile kullanıyorum. Zaman zaman doldur boşalt yapıyorum. %100 dolu bırakmıyorum. Demek ki şanslı değilmişiz.
Bu kadar düşmesi iyi olmamış. Teknoloji şans işi diye boşuna dememişler.
Arkadaşlar çok pardon. 2018'in Ağustos ayında almıştım. Kafa gidik bu aralar benim finallerden dolayı karıştırmışım. Bence yine de 16 ay için %10'luk düşüş yine de gayet güzel.
2 yılda %10 düşmesi kafamı kurcalıyordu. Nasıl olabilir diye düşünmeden edemiyor insan.
Eki Görüntüle 479720
Sanırım benimki de ölüyor :) 11 ay olacak neredeyse.
11 ayda bu kadar düşüş biraz fazla olmuş. Çok mu kullanıyorsunuz bilgisayarınızı ?
Benim laptop değerlerine de bakar mısınız? Şarj takılı değil iken yaptım.

5 Şubat 2018 tarihinde almıştım.

WXmL2q.jpg

6DdLRN.jpg
3OQn8O.jpg

Rg2lyG.jpg

p5lp4N.jpg

kMmyr7.jpg

anmbqR.jpg
Sizin değerleriniz gayet iyi. Neredeyse 2 yıl olmak üzere ve sadece yaklaşık %16.6 kadar düşüş olmuş.

Son düzenleme:
Bu kadar düşmesi iyi olmamış. Teknoloji şans işi diye boşuna dememişler.

2 yılda %10 düşmesi kafamı kurcalıyordu. Nasıl olabilir diye düşünmeden edemiyor insan.

11 ayda bu kadar düşüş biraz fazla olmuş. Çok mu kullanıyorsunuz bilgisayarınızı ?

Sizin değerleriniz gayet iyi. Neredeyse 2 yıl olmak üzere ve sadece yaklaşık %16.6 kadar düşüş olmuş.
Çoğu zaman oyun motoru kullanıyorum belki ondan bu kadar düşmüştür. Ayrıca laptopu sadece film izlerken şarjdan çıkarıyorum, 1.5 saat gitse yetiyor :) Belki ilerde macun değişimi yaparken batarya değişimi de yaparım eğer mümkünse :)

Çoğu zaman oyun motoru kullanıyorum belki ondan bu kadar düşmüştür. Ayrıca laptopu sadece film izlerken şarjdan çıkarıyorum, 1.5 saat gitse yetiyor :) Belki ilerde macun değişimi yaparken batarya değişimi de yaparım eğer mümkünse :)
Mümkün olduğunu biliyorum, fakat kaç para bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı