Laptop Pil Değerleri Sizce Nasıl ?

Bu kadar düşmesi iyi olmamış. Teknoloji şans işi diye boşuna dememişler.
Arkadaşlar çok pardon. 2018'in Ağustos ayında almıştım. Kafa gidik bu aralar benim finallerden dolayı karıştırmışım. Bence yine de 16 ay için %10'luk düşüş yine de gayet güzel.
2 yılda %10 düşmesi kafamı kurcalıyordu. Nasıl olabilir diye düşünmeden edemiyor insan.
Eki Görüntüle 479720
Sanırım benimki de ölüyor 11 ay olacak neredeyse.
11 ayda bu kadar düşüş biraz fazla olmuş. Çok mu kullanıyorsunuz bilgisayarınızı ?
Benim laptop değerlerine de bakar mısınız? Şarj takılı değil iken yaptım.

5 Şubat 2018 tarihinde almıştım.

Sizin değerleriniz gayet iyi. Neredeyse 2 yıl olmak üzere ve sadece yaklaşık %16.6 kadar düşüş olmuş.

Son düzenleme:
Çoğu zaman oyun motoru kullanıyorum belki ondan bu kadar düşmüştür. Ayrıca laptopu sadece film izlerken şarjdan çıkarıyorum, 1.5 saat gitse yetiyor Belki ilerde macun değişimi yaparken batarya değişimi de yaparım eğer mümkünse

Görünüşe göre benim dizüstü bilgisayarımın sarj kapasitesi ise zamanla artış gösteriyor.

Mümkün olduğunu biliyorum, fakat kaç para bilmiyorum.

@snrkaan ;

Benim de ulaşılabilir kapasite, dizayn kapasitesinin üstüne çıkmış gözüküyor. Bilgisayarınızı kaç aydır kullanıyorsunuz?

Monster Abra A5 V5.2, 4 yıllık cihaz ve kayıp sadece 14mWh, son derece mükemmel gidiyor cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…