Hepinize merhaba arkadaşlar evet bir Gaming klasiği olan pil sorunu için bu konuyu oluşturdum soru direkt başlıkta olduğu gibi pil sağlığı %80 civarında %95'i geçmiyor şarj olurken bu anakarta vs zarar verir mi? Kullanmaya devam etmeli miyim? Not: Orjjinal pil değişimi bütçeme uygun değil ve biraz absürt rakam. Cihaz modeli: Monster Abra A7.
Hepinize merhaba arkadaşlar evet bir Gaming klasiği olan pil sorunu için bu konuyu oluşturdum soru direkt başlıkta olduğu gibi pil sağlığı %80 civarında %95'i geçmiyor şarj olurken bu anakarta vs zarar verir mi? Kullanmaya devam etmeli miyim? Not: Orjjinal pil değişimi bütçeme uygun değil ve biraz absürt rakam. Cihaz modeli: Monster Abra a7.
Hepinize merhaba arkadaşlar evet bir Gaming klasiği olan pil sorunu için bu konuyu oluşturdum soru direkt başlıkta olduğu gibi pil sağlığı %80 civarında %95'i geçmiyor şarj olurken bu anakarta vs zarar verir mi? Kullanmaya devam etmeli miyim? Not: Orjjinal pil değişimi bütçeme uygun değil ve biraz absürt rakam. Cihaz modeli: Monster Abra a7.
Hayır anakarta falan zarar vermez. Boş ver zaten çoğu laptop en fazla 2 senenin ardından bataryasına veda ediyor. Çok takma seni rahatsız etmiyorsa, rahatsız ettiği zaman değiştir.