Laptop pil sağlığı %80'de kullanmak zararlı olur mu?

nikolasteslas

Centipat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar evet bir Gaming klasiği olan pil sorunu için bu konuyu oluşturdum soru direkt başlıkta olduğu gibi pil sağlığı %80 civarında %95'i geçmiyor şarj olurken bu anakarta vs zarar verir mi? Kullanmaya devam etmeli miyim? Not: Orjjinal pil değişimi bütçeme uygun değil ve biraz absürt rakam. Cihaz modeli: Monster Abra A7.

Hepinize merhaba arkadaşlar evet bir Gaming klasiği olan pil sorunu için bu konuyu oluşturdum soru direkt başlıkta olduğu gibi pil sağlığı %80 civarında %95'i geçmiyor şarj olurken bu anakarta vs zarar verir mi? Kullanmaya devam etmeli miyim? Not: Orjjinal pil değişimi bütçeme uygun değil ve biraz absürt rakam. Cihaz modeli: Monster Abra a7.

Olmaz hocam ama yine de pilde kullanmayın bende Acer Center ile %80'a sabitledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten oyun bilgisayarları şarjda kullanılır. Ayrıca 80 iyidir. 2 haftada bir 20e çekip sonra yine şarj et.

Hepinize merhaba arkadaşlar evet bir Gaming klasiği olan pil sorunu için bu konuyu oluşturdum soru direkt başlıkta olduğu gibi pil sağlığı %80 civarında %95'i geçmiyor şarj olurken bu anakarta vs zarar verir mi? Kullanmaya devam etmeli miyim? Not: Orjjinal pil değişimi bütçeme uygun değil ve biraz absürt rakam. Cihaz modeli: Monster Abra a7.

Hayır anakarta falan zarar vermez. Boş ver zaten çoğu laptop en fazla 2 senenin ardından bataryasına veda ediyor. Çok takma seni rahatsız etmiyorsa, rahatsız ettiği zaman değiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı