bonnieatmorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Kasım 2020 #2 Laptopu günlük kullanımda tam kapasite modunda mı kullanmalıyım yoksa dengeli modda mı? Hangisi ömrünü uzatır? Oyunda ise hangi moda almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
Laptopu günlük kullanımda tam kapasite modunda mı kullanmalıyım yoksa dengeli modda mı? Hangisi ömrünü uzatır? Oyunda ise hangi moda almalıyım?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #3 Önerilen mod iyidir şöyle bir durumda var siz ne kadar dikkatli kullansanızda zamanla ölücektir. Artı 0 Eksi
SirSakurai Megapat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 462 3 Kasım 2020 #4 bonnieatmorn dedi: Laptopu günlük kullanımda tam kapasite modunda mı kullanmalıyım yoksa dengeli modda mı? Hangisi ömrünü uzatır? Oyunda ise hangi moda almalıyım? Eki Görüntüle 724748 Genişletmek için tıkla... Ben genelde dengeli de kullanıyorum. Oyunlarda tam kapasite öneririm. Artı 0 Eksi
bonnieatmorn dedi: Laptopu günlük kullanımda tam kapasite modunda mı kullanmalıyım yoksa dengeli modda mı? Hangisi ömrünü uzatır? Oyunda ise hangi moda almalıyım? Eki Görüntüle 724748 Genişletmek için tıkla... Ben genelde dengeli de kullanıyorum. Oyunlarda tam kapasite öneririm.
KS KS bonnieatmorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Kasım 2020 #5 SirSakurai dedi: Ben genelde dengeli de kullanıyorum. Oyunlarda tam kapasite öneririm. Genişletmek için tıkla... Oyunda uzun ömürlü pil modu mantıklı değil mi? Şarj aletinizi her zaman takıyor olduğunuzda diye başlıyor. RotasızBey dedi: Önerilen mod iyidir şöyle bir durumda var siz ne kadar dikkatli kullansanızda zamanla ölücektir. Genişletmek için tıkla... Maksat geç ölsün Artı 0 Eksi
SirSakurai dedi: Ben genelde dengeli de kullanıyorum. Oyunlarda tam kapasite öneririm. Genişletmek için tıkla... Oyunda uzun ömürlü pil modu mantıklı değil mi? Şarj aletinizi her zaman takıyor olduğunuzda diye başlıyor. RotasızBey dedi: Önerilen mod iyidir şöyle bir durumda var siz ne kadar dikkatli kullansanızda zamanla ölücektir. Genişletmek için tıkla... Maksat geç ölsün
gaptansamil Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 168 Çözümler 2 3 Kasım 2020 #6 Laptop pil sağlığı diye bir şey yok kardeşim er geç o pil gidecek onun yerine kullanım planlaması yapman daha iyi olur Artı 0 Eksi
Laptop pil sağlığı diye bir şey yok kardeşim er geç o pil gidecek onun yerine kullanım planlaması yapman daha iyi olur
KS KS bonnieatmorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Kasım 2020 #7 gaptansamil dedi: Laptop pil sağlığı diye bir şey yok kardeşim er geç o pil gidecek onun yerine kullanım planlaması yapman daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Ben de onu sordum günlük kullanımda hangisi oyunda hangisi daha iyi olur diye. Artı 0 Eksi
gaptansamil dedi: Laptop pil sağlığı diye bir şey yok kardeşim er geç o pil gidecek onun yerine kullanım planlaması yapman daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Ben de onu sordum günlük kullanımda hangisi oyunda hangisi daha iyi olur diye.
gaptansamil Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 168 Çözümler 2 3 Kasım 2020 #8 bonnieatmorn dedi: Ben de onu sordum günlük kullanımda hangisi oyunda hangisi daha iyi olur diye. Genişletmek için tıkla... oyun için her zaman prize takılı olsun oyun dışında çekebilirsin Artı 0 Eksi
bonnieatmorn dedi: Ben de onu sordum günlük kullanımda hangisi oyunda hangisi daha iyi olur diye. Genişletmek için tıkla... oyun için her zaman prize takılı olsun oyun dışında çekebilirsin