tuzefx Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi laptopun pil ömrü bitti galiba, şarja takıp kullanmaya devam edebilir miyim?
Başlıkta da gördüğünüz gibi laptopun pil ömrü bitti galiba, şarja takıp kullanmaya devam edebilir miyim?
Çözüm Swinerim 15 Eylül 2024 tuzefx dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi laptopun pil ömrü bitti galiba, şarja takıp kullanmaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, ben eski laptopu öyle kullanıyordum.
tuzefx dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi laptopun pil ömrü bitti galiba, şarja takıp kullanmaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, ben eski laptopu öyle kullanıyordum.
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #2 tuzefx dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi laptopun pil ömrü bitti galiba, şarja takıp kullanmaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, ben eski laptopu öyle kullanıyordum. Artı 0 Eksi Çözüm
tuzefx dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi laptopun pil ömrü bitti galiba, şarja takıp kullanmaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, ben eski laptopu öyle kullanıyordum.
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 15 Eylül 2024 #3 Bataryası olmasa bile şarjda açılan laptop modelleri var. Artı 0 Eksi
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.861 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #4 Prize takılı olarak kullanılabilir, bataryayı değiştirmeyi düşünmüyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS tuzefx Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #5 Lava Catopuma dedi: Prize takılı olarak kullanılabilir, bataryayı değiştirmeyi düşünmüyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bilgisayar eski olunca yenisini alana kadar idare etsin diye. Bilgisayar şarjda açılmıyor ama şu an sabah gayet açılıyordu. Ha tamam düzeldi biraz beklettim şarj kablosunu çıkardım falan düzeldi konuya bakanlara teşekkürler. Artı 0 Eksi
Lava Catopuma dedi: Prize takılı olarak kullanılabilir, bataryayı değiştirmeyi düşünmüyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bilgisayar eski olunca yenisini alana kadar idare etsin diye. Bilgisayar şarjda açılmıyor ama şu an sabah gayet açılıyordu. Ha tamam düzeldi biraz beklettim şarj kablosunu çıkardım falan düzeldi konuya bakanlara teşekkürler.