just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Haziran 2022 #1 Bellek yonga üreticisinin, Chipset'in farklı olmasından ötürü yeni alınan RAM'in sorun çıkarma olasılığı varmış. Benimkinin çipini nasıl öğrenebilirim? DRAM üreticisi kısmına mı bakmam lazım? Son düzenleme: 7 Haziran 2022
Bellek yonga üreticisinin, Chipset'in farklı olmasından ötürü yeni alınan RAM'in sorun çıkarma olasılığı varmış. Benimkinin çipini nasıl öğrenebilirim? DRAM üreticisi kısmına mı bakmam lazım?
Çözüm SoapMactavish 7 Haziran 2022 Evet. Crucial Markası Micron marka cipler kullanır. Siz yine Crucial marka ram alacaksınız sorun yaşamamak adına.
Evet. Crucial Markası Micron marka cipler kullanır. Siz yine Crucial marka ram alacaksınız sorun yaşamamak adına.
SoapMactavish Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #2 CPU-Z programı ile öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Haziran 2022 #3 SoapMactavish dedi: CPU-Z programı ile öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi kısmından? Artı 0 Eksi
SoapMactavish Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #4 just chillin dedi: Hangi kısmından? Genişletmek için tıkla... Ya Memory, yada SPD kısmında olması lazım hocam ikisinden biri. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: Hangi kısmından? Genişletmek için tıkla... Ya Memory, yada SPD kısmında olması lazım hocam ikisinden biri.
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Haziran 2022 #5 SoapMactavish dedi: Ya Memory, yada SPD kısmında olması lazım hocam ikisinden biri. Genişletmek için tıkla... O dediğiniz kısımlarda sürüsüyle yazı var. Ben hangi kısım diye soruyorum. Artı 0 Eksi
SoapMactavish dedi: Ya Memory, yada SPD kısmında olması lazım hocam ikisinden biri. Genişletmek için tıkla... O dediğiniz kısımlarda sürüsüyle yazı var. Ben hangi kısım diye soruyorum.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 7 Haziran 2022 #6 Bu araç istediğinizi verecek: Thaiphoon Burner RAM bellekleriniz hakkında detaylı bilgi almanızı ve gecikme değerlerininin detaylı gösterimini sağlayan bir araç. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu araç istediğinizi verecek: Thaiphoon Burner RAM bellekleriniz hakkında detaylı bilgi almanızı ve gecikme değerlerininin detaylı gösterimini sağlayan bir araç. www.technopat.net
SoapMactavish Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #7 just chillin dedi: O dediğiniz kısımlarda sürüsüyle yazı var. Ben hangi kısım diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam screenshot atın kontrol ediyim. Programı ezbere bilmiyorum ve bilgisayar başında değilim. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: O dediğiniz kısımlarda sürüsüyle yazı var. Ben hangi kısım diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam screenshot atın kontrol ediyim. Programı ezbere bilmiyorum ve bilgisayar başında değilim.
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Haziran 2022 #8 SoapMactavish dedi: Hocam screenshot atın kontrol ediyim. Genişletmek için tıkla... DRAM üreticisi kısmı mı? Artı 0 Eksi
SoapMactavish dedi: Hocam screenshot atın kontrol ediyim. Genişletmek için tıkla... DRAM üreticisi kısmı mı?
SoapMactavish Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #9 Evet. Crucial Markası Micron marka cipler kullanır. Siz yine Crucial marka ram alacaksınız sorun yaşamamak adına. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet. Crucial Markası Micron marka cipler kullanır. Siz yine Crucial marka ram alacaksınız sorun yaşamamak adına.
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Haziran 2022 #10 SoapMactavish dedi: Evet. Crucial Markası Micron marka cipler kullanır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. SoapMactavish dedi: Crucial Markası Micron marka cipler kullanır. Siz yine Crucial marka ram alacaksınız sorun yaşamamak adına. Genişletmek için tıkla... Micron marka sadece Crucial'a mı çip satıyor peki? Siz yine Crucial marka alacaksınız yazmışsınız ondan soruyorum. Son düzenleme: 7 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
SoapMactavish dedi: Evet. Crucial Markası Micron marka cipler kullanır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. SoapMactavish dedi: Crucial Markası Micron marka cipler kullanır. Siz yine Crucial marka ram alacaksınız sorun yaşamamak adına. Genişletmek için tıkla... Micron marka sadece Crucial'a mı çip satıyor peki? Siz yine Crucial marka alacaksınız yazmışsınız ondan soruyorum.