Laptop RAM kullanımı nasıl azaltılır?

Bütçe
yok

recep668899

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
sessiz suikastçilik
Dostlar 8 GB RAM'im var ve bununla Microsoft Flight Simulator oynamaya çalışıyorum. İşkence gibi bir şey. Laptop için RAM baktım fakat uygun bir şey bulamadım. İleride masaüstü PC'ye geçeceğim. O yüzden bununla idare etmek zorundayım. RAM kullanımını nasıl azaltırım? Her türlü şeyi yaparım önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar 8 GB RAM'im var ve bununla Microsoft Flight Simulator oynamaya çalışıyorum. İşkence gibi bir şey. Laptop için RAM baktım fakat uygun bir şey bulamadım. İleride masaüstü PC'ye geçeceğim. O yüzden bununla idare etmek zorundayım. RAM kullanımını nasıl azaltırım? Her türlü şeyi yaparım önerilerinizi bekliyorum.

Windows XP kur.

Bazı yöntemler var Mem Reduct gibi ama tavsiye etmem.

2024 sürümünü oynuyorsanız zaten minimum gereksinimlerini bile kurtarmıyor.
2020 sürümünde de minimum da sınırdasınız.

Tarayici, discord, antivirus arka planda calisan ne varsa kapat.
Ayrica CleanMem veya razer cortex kullanabilirsin. Yine de buyuk bir etki beklemez zor.

Görev Yöneticisi'nden kullanmadiğin uygulamarı kapat sanallaştırma ve sıkıştırmayı aç.

Editlenmiş windows sürümü kullanabilirsiniz.

Ram kullanımı düzenleyen program kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı