Laptop RAM sorunu

bec0

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar bir laptopum var bu laptopta 4 GB RAM bulunmakta ama nedense ara sıra RAM'in tamamini kullaniyor ama arka planda hiçbir uygulama açik değil ayrıca tek 2 tane hafif oyun var ortalama 4 GB RAM varsa 3.90 gibisini kullaniyor artik mouse imleci bile hareket etmiyor nedeni nedir?

Windows arkaplanda çalışıyor veya ram bellekte problem var gördüğüm kadarıyla fiziksel ram 3gb

Boştayken CPU'nun %100 kullanılması çok saçma. Kaspersky ile bi' tarama yapın.

Arkada bir tür PC gücünü sömüren bir şey var lütfen görev yöneticisinden kontrol ediniz.

Bu arada RAM 4 GB neden öyle gozükmüş anlamış değilim ve ayrıca arka planda bir şey çalışmıyor başlatma seçeneklerindede tek Steam güncelleştrme çıkıyor.
Konu zaten çözüldü biraz geç oldu ama neyse şöyle yaptım interneti kapatınca öyle bir bellek ve CPU kullanımı olmuyor interneti kapatıp görev yöneticisinden svchost adlı Windows dosyası sömürüyordu onu kapatıyordum ama atık geçti zaten format falan çektim.
Konu zaten çözüldü biraz geç oldu ama neyse şöyle yaptım interneti kapatınca öyle bir bellek ve CPU kullanımı olmuyor interneti kapatıp görev yöneticisinden svchost adlı Windows dosyası sömürüyordu onu kapatıyordum ama atık geçti zaten format falan çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…