Laptop RAM sorunu

• Konuyu başlatan bec0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 320

bec0

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar bir laptopum var bu laptopta 4 GB RAM bulunmakta ama nedense ara sıra RAM'in tamamini kullaniyor ama arka planda hiçbir uygulama açik değil ayrıca tek 2 tane hafif oyun var ortalama 4 GB RAM varsa 3.90 gibisini kullaniyor artik mouse imleci bile hareket etmiyor nedeni nedir?

20210110_202720.jpg

Bu arada RAM 4 GB neden öyle gozükmüş anlamış değilim ve ayrıca arka planda bir şey çalışmıyor başlatma seçeneklerindede tek Steam güncelleştrme çıkıyor.
Konu zaten çözüldü biraz geç oldu ama neyse şöyle yaptım interneti kapatınca öyle bir bellek ve CPU kullanımı olmuyor interneti kapatıp görev yöneticisinden svchost adlı Windows dosyası sömürüyordu onu kapatıyordum ama atık geçti zaten format falan çektim.
Konu zaten çözüldü biraz geç oldu ama neyse şöyle yaptım interneti kapatınca öyle bir bellek ve CPU kullanımı olmuyor interneti kapatıp görev yöneticisinden svchost adlı Windows dosyası sömürüyordu onu kapatıyordum ama atık geçti zaten format falan çektim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı