Daha fazla
Rami taktım biosa girip kontrol ettim bir sıkıntısı yok fakat pc yi açtım youtube facebook girip deneyeyim dedim (eskiden 4 sekme açtığımda bellek yetersiz hatası alıyordum). 2 3 tane sekme açtıktan sonra mavi ekran hatası verdi ve kendini yeniden başlattı. Pc her açıldıgında mavi ekran verip kapanıyor.
Korktuğum başıma geldi sanırsam. Ne yapmam gerekiyor ?
Bu arada bilgisayar genel olarak rami zorlamasam bile yavaş çalışıyordu. Disk kullanımı boştayken bile %60 70 seviyelerinde. Ne yapmam lazım acaba ramden dolayı mı yoksa pc harddiski kötü yada bozuk olsa mavi ekran verir mi.
Bu yazıyı yazana kadar 2 3 kere yeniden başladı. Mavi ekran da vermiyor direk yeniden başlıyor artık.
Ram alırken 2 kere düşün bence.
Korktuğum başıma geldi sanırsam. Ne yapmam gerekiyor ?
Bu arada bilgisayar genel olarak rami zorlamasam bile yavaş çalışıyordu. Disk kullanımı boştayken bile %60 70 seviyelerinde. Ne yapmam lazım acaba ramden dolayı mı yoksa pc harddiski kötü yada bozuk olsa mavi ekran verir mi.
Bu yazıyı yazana kadar 2 3 kere yeniden başladı. Mavi ekran da vermiyor direk yeniden başlıyor artık.
Umarım bir sorun çıkmaz gelir gelmez sonuçlara göre ben de alacağım aynısından bir adet.Umarım bir sorun çıkmaz sende.
Ram alırken 2 kere düşün bence.
Son düzenleme: