izmirkartali
Megapat
Onu size değil, Asus laptop sahibi diğer arkadaş için yazmıştım.I-Life ZED AIR CX3 (128GB SSD olan)
Onu size değil, Asus laptop sahibi diğer arkadaş için yazmıştım.I-Life ZED AIR CX3 (128GB SSD olan)
AIDA64 programında şöyle bilgiler gördüm.Onu size değil, Asus laptop sahibi diğer arkadaş için yazmıştım.
Yani durum şüpheli olabilir. İkinci slot var mı yok mu belli değil hala.
CPU-Z'de de 2 slot gözüküyor. Biraz çıldırttım sizi kusura bakmayın, ya kardeşim aç gör deseniz haklısınız.Yani durum şüpheli olabilir. İkinci slot var mı yok mu belli değil hala.
Zaten RAM'i alsanız takmak için kasayı açacaksınız. Bence almadan önce açıp slot var mı yok mu diye bir bakın.
Estağfurullah...CPU-Z'de de 2 slot gözüküyor. Biraz çıldırttım sizi kusura bakmayın, ya kardeşim aç gör deseniz haklısınız.
Eki Görüntüle 1354175
Estağfurullah...
Açmanızı öneririm.
Zira tek slot olduğu bilgisi veren bir sayfa var. Başka bir yerde bu konu hakkında bilgi bulamadım:
![]()
iLife Zed Air CX3 Price (09 Nov 2024) Specification & Reviews । iLife Laptops
iLife Zed Air CX3 best price is Rs. 19999 as on 9th November 2024. See full specifications, expert reviews, user ratings, and more. Compare iLife Zed Air CX3 prices before buying online.gadgets360.com
Bu daha net gibiÜstte boş slot var değil mi? Çok da net göremedim. @tii
Yine anlaşılmıyor.Bu daha net gibi
Görüneni onlar tutuyor.Yine anlaşılmıyor.
Kenardaki metal tutacaklar boşta mı yoksa o görünen RAM'i onlar mı tutuyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.