Laptop RAM Yükseltme

Hocam mevcut RAM ile aynı olanı attım.
SPD sekmesine bakın. Mevcut RAM 3200 MHz CL 22.

Arkadaşlar takılı olan RAM budur. Benim attığım uygun değer.

Neden 2400MHz öneriliyor? Şu anda takılı olan RAM 3200MHz ve CL22. @Yener K. hocamın önerdiği RAM gayet de doğru.

İstediği kadar Cas Latency diğer RAM'de düşük olsun, her ikisi de CL22'de çalışır.

Söz konusu takılı RAM şu;

Arkasını açınca garanti dışı kalmıyor fakat hayatım boyunca hiç laptop açmadım, açmaya korkuyorum doğrusu
Eğer kapaklı bir kasa (kolay açılan) değilse açarken laptopı çizme ihtimaliniz var. Ben şu ankini aldıktan bir süre sonra içini açıp tozlarını almaya karar verdiğimde küçük plastik parçalarını kırmıştım ve boyası kalkmıştı. Hele ki klavyeyi sökmeniz gerekenlerdense çok dikkatli olun.

Eğer kapaklı bir kasa (kolay açılan) değilse açarken laptopı çizme ihtimaliniz var. Ben şu ankini aldıktan bir süre sonra içini açıp tozlarını almaya karar verdiğimde küçük plastik parçalarını kırmıştım ve boyası kalkmıştı. Hele ki klavyeyi sökmeniz gerekenlerdense çok dikkatli olun.

Kapaklı kasa ancak yine de korkuyorum :D.

Arkadaşlar takılı olan RAM budur. Benim attığım uygun değer.

Bende zaten sizin attığınızın uygun olduğunu belirtmek istemiştim, anlam boşluğu oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı