Laptop RAM yükseltme

ebodur

Yoctopat
Daha fazla  
YouTube videonuzu izledim RAM'lerimi yükselmek istiyorum. İşlemciye zarar vermeden Max yükseltebileceğim ve hangi türde almam gerektiği konusunda yardımlarınızı rica ederim. Ekran görüntüleri aşağıdaki gibidir. 8+8 yapmak istiyorum daha fazlası CPU'ya zarar verir mi? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• cpu.PNG
    cpu.PNG
    25,2 KB · Görüntüleme: 55
  • memory.PNG
    memory.PNG
    17,6 KB · Görüntüleme: 49
  • spd.PNG
    spd.PNG
    19,9 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Part Number yasan yeri Google’a kopyala + yapıştır yaparak hali hazırda kullandığınız Ram’in eşini bulabilirsiniz.

Fazla RAM yüklemek bildiğim kadarı ile işlemciye zarar vermez yani korkmayın.

RAM desteği ise Anakart’a bağlı. 8+8 destekleyen bir model olduğundan emin olmamız lazım o yüzden anakart bilgileri de lazım olacak, çok eski bir şey değil ise muhtemelen destekleyecektir ama bu sefer de maksimum kaç MHz destekliyor onu bulmamız gerek. Yani anakart bilgilerine ulaşmamız gerekiyor

DDR kaç? Ve şu anki RAM kaç MHz?
ekran görüntülerini yükledim şu anda ddr3 2 tane 2 gb ram var pc3-8500f 533mghz yazıyor.

Part Number yasan yeri Google’a kopyala + yapıştır yaparak hali hazırda kullandığınız Ram’in eşini bulabilirsiniz.

Fazla RAM yüklemek bildiğim kadarı ile işlemciye zarar vermez yani korkmayın.

RAM desteği ise Anakart’a bağlı. 8+8 destekleyen bir model olduğundan emin olmamız lazım o yüzden anakart bilgileri de lazım olacak, çok eski bir şey değil ise muhtemelen destekleyecektir ama bu sefer de maksimum kaç MHz destekliyor onu bulmamız gerek. Yani anakart bilgilerine ulaşmamız gerekiyor
Anakart ekran görütülerini yükledim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı