Laptop RAM yükseltmede aynı model kullanmak zorunlu mu?

Hayır böyle bir şart yok ucuz olmayan kaliteli bir marka alırsan sorun yaşamazsın. Laptopun marka modelini verirsen uyumlu ram önerebilirim.
hp pavilion 15 notebook 4gb ram ddr3 1.35v 1600mhz
Hayır böyle bir şart yok ucuz olmayan kaliteli bir marka alırsan sorun yaşamazsın. Laptopun marka modelini verirsen uyumlu ram önerebilirim.
hp pavilion 15 notebook ddr3 4gbram 1.35v 1600mhz

hp pavilion 15 notebook 4gb ram ddr3 1.35v 1600mhz

hp pavilion 15 notebook ddr3 4gbram 1.35v 1600mhz
Etiketindeki tam model lazım.
Tamam. Mavi ekran sorunlarını sen çözersin o zaman.
Micronun alt kaliteli ramlerini , spectec, nanya , exilir gibi dandik ramleri almazsanız.
Hynix ve Samsung gibi düzgün kaliteli ram alırsanız çözerim.
Uyum sorunlarının çoğu dandik ucuz ram almaktan kaynaklıdır.

Etiketindeki tam model lazım.

Micronun alt kaliteli ramlerini , spectec, nanya , exilir gibi dandik ramleri almazsanız.
Hynix ve Samsung gibi düzgün kaliteli ram alırsanız çözerim.
Uyum sorunlarının çoğu dandik ucuz ram almaktan kaynaklıdır.
etiket anlamadım n etiketi

mesela kinngston ramini önerirmisin
Hp pavilion 15 model binlerce laptop var bir şey ifade etmiyor laptopun altındaki etiketde tam modeli yazar onu vermen gerekli.

Dosya Ekleri

• bb54dafc-127b-4848-a690-c2607fc03c66.png
    bb54dafc-127b-4848-a690-c2607fc03c66.png
    531,4 KB · Görüntüleme: 41
Hp pavilion 15 model binlerce laptop var bir şey ifade etmiyor laptopun altındaki etiketde tam modeli yazar onu vermen gerekli.
benim pcnin altında hiçbir yazı yok
tm modelini buldum p220NT
1612118181791.png

benim pcnin altında hiçbir yazı yok

tm modelini buldum p220NT Eki Görüntüle 860539

Bu iki yerdede 2 slot var yazıyor. Ama kendi belgelerinde aşağıdaki durum yazıyor.

Two SODIMM memory module slots (select models only)
İki SODIMM bellek modülü yuvası (yalnızca belirli modellerde)

Tek slot olma ihtimalide var. Ayrıca m2 slotuda çıkabilir . Söküp kontrol etmekte fayda var .

Tek slot varsa bunu al.

Çift slot varsa

Bunu alabilirsin.

Bu iki yerdede 2 slot var yazıyor. Ama kendi belgelerinde aşağıdaki durum yazıyor.

Tek slot olma ihtimalide var. Ayrıca m2 slotuda çıkabilir . Söküp kontrol etmekte fayda var .

Tek slot varsa bunu al.

Çift slot varsa

Bunu alabilirsin.
tşk ederim 2 slot var bitane ram aldım yanlış geldi 1.35v olması lazım ama 1.5 geldi

Tek slot varsa bunu al.

Çift slot varsa

Bunu alabilirsin.
bide bu siteye güvenebilirmiyim

tşk ederim 2 slot var bitane ram aldım yanlış geldi 1.35v olması lazım ama 1.5 geldi

bide bu siteye güvenebilirmiyim
Evet güvenebilirsin aynı zamanda kingston resmi satıcısıdır .

Burada yer alıyor. Gönderdiğim linkteki Bigboy RAM'ler Samsung Dram kullanıyor uyum problemi olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı