Laptop RAM yükseltmesi sonrası Squad çöküyor

wendigo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 5 ay önce Squad oyununu aldım. 1 ay öncesine kadar düzgün şekilde oynuyordum. Fakat 1 ay önce 16 GB DDR4 RAM aldım. Taktım laptopuma fakat bundan sonra ne zaman Squad'ı açsam 15dk sonra crash yiyorum.

16 GB RAM'i ( DDR4 2666MHz ) çıkardıktan sonra crash yemedim.
8 GB orijinal RAM'i (DDR4 3200MHz laptop orijinali) çıkardıktan sonra da crash yemedim.
Daha sonra bu 16 GB RAM'in yanına 8 GB 2666MHz bir RAM taktım. Fakat yine crash yemeye devam ettim.

Yani özetle önce 8 GB 3200MHz orijinal RAM'im vardı. Sonra 16 GB 2666MHz aldım. Oyun crash yedi. Tek RAM ile çalıştırdığımda düzeldi. Sonra başka "8 GB 2666MHz RAM" ile "16 GB 2666MHz" kullandım, yine crash yedim. 2 RAM ile çalışmıyor oyun.

Daha önce başka oyunlarda bunun gibi problem yaşayan oldu mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri 3200 diğeri 2666 MHz şeklinde takıyorsunuz anladığım kadarıyla. Normalde hızları düşük olana göre eşitlemesi lazım ama uyumsuzluk yapabiliyor hocam bu yüzden RAM'leri kit halinde değiştirmek en garantili çözüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı