Laptop RAM Yükseltmesi Yaparken Neye Dikkat Edilmeli?

ibrahim4310

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba dostlarım.
Elimde Monster marka dizüstü bilgisayar var ve ben bu bilgisayarın RAM'ini yükseltmek istiyorum. Kafama takılan bir konu var benim RAM'in değerleri 2400MHz ve CL17 ben de aynı MHz ve CL değerlerine sahip bir RAM buldum fakat aynı marka değiller. Farklı şirketlerin üretmiş olduğu iki RAM'i kullanırsan sıkıntı çıkar mı sizce? Daha önce sorun yaşayan ve ya yaşamayan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende de monster abra a5 v12.1.2 var kardeşim daha 2 gün önce RAM aldım başka marka uyumlu oldu sorunsuz çift kanal çalışıyor. Bendeki RAM Gskill'di, aynı özelliklerde Corsair RAM aldım sorunsuz kullanıyorum.
Bende de monster abra a5 v12.1.2 var kardeşim daha 2 gün önce RAM aldım başka marka uyumlu oldu sorunsuz çift kanal çalışıyor. Bendeki RAM Gskill'di, aynı özelliklerde Corsair RAM aldım sorunsuz kullanıyorum.

Çözüm
Öncelikle hepinize merhaba dostlarım.
Elimde Monster marka dizüstü bilgisayar var ve ben bu bilgisayarın RAM'ini yükseltmek istiyorum. Kafama takılan bir konu var benim RAM'in değerleri 2400MHz ve CL17 ben de aynı MHz ve CL değerlerine sahip bir RAM buldum fakat aynı marka değiller. Farklı şirketlerin üretmiş olduğu iki RAM'i kullanırsan sıkıntı çıkar mı sizce? Daha önce sorun yaşayan ve ya yaşamayan oldu mu?
Benimde laptop vardi ayni cl degeri ve mhz degerine sahip ramlari almistim fakat biri Toshiba diğeri Kingston du ama bir sorun cikarmadi ama yinede bulursan ayni rami almakta fayda var

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı