İyi günler, bu benim ilk forum tecrübem olacak ben laptopun RAM'ı yükseltemek istiyorum kaç MHz'lık bir RAM takmak lazım? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
DDR4 2133 MHz CL15 SODIMM bellek alacaksınız. Yükseltme yapmadan önce cihazınızda boş bir tane daha bellek slotu olduğundan emin olun. Cihazınız en fazla 1866 MHz desteklediği için bellek bu değerde çalışıyordur.
SKhynix 8gb ddr4 2133mhz ramler SORUNSUZ, ÜCRETSİZ KARGO! - Notebook donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da
Kingston KVR21S15D8/8 8GB DDR4 2133 MHz SODIMM Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
DDR4 2133 MHz CL15 SODIMM bellek alacaksınız. Yükseltme yapmadan önce cihazınızda boş bir tane daha bellek slotu olduğundan emin olun. Cihazınız en fazla 1866 MHz desteklediği için bellek bu değerde çalışıyordur.
SKhynix 8gb ddr4 2133mhz ramler SORUNSUZ, ÜCRETSİZ KARGO! - Notebook donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da
Kingston KVR21S15D8/8 8GB DDR4 2133 MHz SODIMM Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Sadece bir tane bellek slotu varsa o zaman içindekini çıkarıp 16 GB bellek almanız gerekiyor. DDR4 16 GB bellek alın. 2400 MHz bellek alabilirsiniz. Cihaz en fazla 1866 MHz desteklediği için bu değerde çalışır.
Kingston ValueRAM 16GB 2400MHz DDR4 Ram (KVR24S17D8/16) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kingston KVR24S17D8/16 ValueRam 16 GB DDR4 2400 MHz Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.