Laptop RAM yükseltmesi

KaraKedi DUBLAJ

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarımın RAM'ini yükseltmek istiyorum. Bilgileri attım ama eksik bir şey varsa söyleyin, ben hemen cevaplarım. Şimdiden teşekkürler. (Olursa bir de SSD'nin depolamasını da arttırmak istiyorum)

Dosya Ekleri

• pc4.png
    pc4.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 70
  • pc3.png
    pc3.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 58
  • pc2.png
    pc2.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 56
  • pc1.png
    pc1.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 53
Takılır ama büyül ihtimalle tek bir slot var diğer ssd yi çıkarmanız gerekebilir.
O sorun olmaz kopyalamak için programlar var diye biliyorum zaten onları kullanırım.Bana kalırsa sıkıntı yaşatmaz ama bi sorum daha var şimdi benim SSD şu:

Kingston 240 gb v300 sata 3.0 ssd fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ssdnow v300 240gb en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al. (En azından disk sentielden baktığıma göre bu)

Bundan daha hızlı okuma-yazma değerine sahip bi SSD takma şansımız var mı ?
Takılır ama büyül ihtimalle tek bir slot var diğer ssd yi çıkarmanız gerekebilir.
Pekiya bu montaj işlerinde bataryanın çıkması gerekiyor diye biliyorum.Ama benim batarya çıkmıyor (içerden vidalı yani bi yerini falan kırabilirim) ve ayrıca pilimin ömrü bitti zaten ne kadar şarjda durursa dursun sağ altta hep %0 yazar sorun yaşatır mı ?

Son düzenleme:
O sorun olmaz kopyalamak için programlar var diye biliyorum zaten onları kullanırım. Bana kalırsa sıkıntı yaşatmaz ama bir sorum daha var şimdi benim SSD şu:

Kingston 240 gb v300 sata 3.0 ssd fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ssdnow v300 240gb en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al. (en azından disk sentielden baktığıma göre bu)

Bundan daha hızlı okuma-yazma değerine sahip bir SSD takma şansımız var mı?

Pekiya bu montaj işlerinde bataryanın çıkması gerekiyor diye biliyorum. Ama benim batarya çıkmıyor (içerden vidalı yani bir yerini falan kırabilirim) ve ayrıca pilimin ömrü bitti zaten ne kadar şarjda durursa dursun sağ altta hep %0 yazar sorun yaşatır mı?

Öncelikle daha hızlı bir SSD istiyorsanız bilgisayarınızın depolama girişlerini öğrenmeniz lazım. Lenovo sitesinde detayları bulamadım. Mesela SATA portunuz 3, 2 ve 1 olabilir. Harici bir M.2 SSD yuvası var mı? Bunları öğrenmelisiniz. Batarya kısmına gelince bataryayı fiziksel olarak yerinden çıkarmanıza gerek yok tabii dediğiniz gibi çıkmayan batarya ise. O bataryanın anakarta güç aktardığı bir kablo var onu nazikçe anakarttan çıkartacaksınız. Basit bir işlem sorun olmaz.
Bilgisayarınızın model numarası nedir ? Ideapad 300'ün bir sürü varyasyonu vardır.

Öncelikle daha hızlı bir SSD istiyorsanız bilgisayarınızın depolama girişlerini öğrenmeniz lazım. Lenovo sitesinde detayları bulamadım. Mesela SATA portunuz 3, 2 ve 1 olabilir. Harici bir M.2 SSD yuvası var mı? Bunları öğrenmelisiniz. Batarya kısmına gelince bataryayı fiziksel olarak yerinden çıkarmanıza gerek yok tabii dediğiniz gibi çıkmayan batarya ise. O bataryanın anakarta güç aktardığı bir kablo var onu nazikçe anakarttan çıkartacaksınız. Basit bir işlem sorun olmaz.
Bilgisayarınızın model numarası nedir ? Ideapad 300'ün bir sürü varyasyonu vardır.
Model numarası veya M2 girişi gibi özelliklere sahip olup olmadığını nereden öğrenebilirim ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı